Play ponuda

HRVATSKA GOLMANICA PONOVILA POTEZ ZBOG KOJEG JE POSTALA HIT: / Ovo se jako rijetko viđa na rukometnim parketima

Image

Za potez utakmice zadužena je golmanica Hrvatske Tea Pijević koja je postala poznata po tome da hvata 'žive lopte'

17.4.2021.
8:36
Play ponuda

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je pripremni Croatia Cup održan u Poreču, one su u posljednjem susretu turnira svladale bivše svjetske prvakinje Brazilke sa 24:21.

Ključnim se pokazalo razdoblje od 40. do 50. minute u kojem je Hrvatska serijom 5-1 zaostatak 14:15 pretvorila u prednost 19:16 te je u završnici utakmice uspijevala držati prednost od dva do tri gola.

Za potez utakmice zadužena je golmanica Hrvatske Tea Pijević koja je postala poznata po tome da hvata "žive lopte". Ponovila je to i protiv Brazilki. Pogledajte video:

Dejana i Ćana najbolje

Najefikasnije u sastavu Hrvatske bile su Dejana Milosavljević sa sedam i Ćamila Mićijević sa šest golova, dok su Bruna De Paula s pet i Adriana Castro De Cardoso s četiri gola predvodile Brazil. Pogledajte sažetak utakmice:

Hrvatska je tako Croatia Cup u Poreču završila s maksimalnim učinkom, u srijedu je sa 24:23 svladala aktualnog svjetskog prvaka Nizozemsku. Brazil je turnir okončao na drugom mjestu s pobjedom i porazom, dok je Nizozemska ostala posljednja s dva poraza.

Play ponuda
Play ponuda