Hrvatice i Hrvati imaju najbolji, zlatni faktor!

Sjajne sportske vijesti stižu iz Umaga gdje Hrvatska uzela dvostruku krunu prvaka Europe. Obje naše reprezentacije u rukometu na pijesku, i ženska i muška, potvrdile su primat u ovom sportu.

9.7.2011.
22:48
VOYO logo

Hrvatske rukometašice na pijesku osvojile su naslov europskih prvakinja u velikoj drami protiv Danske. U prvom setu naše su krenule sjajno i zaključile ga sa 20:12, no u drugom je bilo svega. Nakon dramatične borbe, Dankinje su u dramatičnoj završnici slavile 22:20 pa je počelo raspucavanje, baš kao i prije tri dana kad su slavile naše protivnice.

No, ovoga je puta koncentracija i veća želja bila na strani naših cura koje su slavile 7:4 te ponovno vratile europski naslov u Hrvatsku, prvi put nakon 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"E, to je najbolje. To što smo doma uzele zlato. Ovo je predivan osjećaj. Pred gotovo punim stadionom u našoj zemlji, konačno u našoj zemlji osvojiti", izjavila je za JutarnjiMarina Bazzeo, jedna od naših najboljih reprezentativki, koja je u finalu zabila ključni pogodak za pobjedu.

Broncu je osvojila Italija koja je s 2:1 bila bolja od Norveške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još veći uspjeh napravili su rukometaši koji su puno uvjerljivije, drugi put zaredom postali prvaci Europe. Premda je Hrvatska igrala bez najboljeg igrača, Hrvatska je protiv Rusije u finalu slavila u dva seta, 21:16, 19:18. Brončanu medalju osvojila je Španjolska, koja je pobijedila Ukrajinu s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo