HRVATI UNIŠTILI PLINARE: / Rukometaši Zagreba izgubili u Makedoniji

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

U susretu 12. kola regionalne SEHA lige rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb poraženi su u Skoplju od Vardara 24-33.

10.12.2015.
19:43
PIXSELL, Slavko Midzor
VOYO logo

Makedonski sastav je odlično otvorio utakmicu i nakon 10 minuta igre vodio je 8-2. U 21. minuti Vardar je imao i velikih 11 pogodaka razlike (15-4) i već tada je bilo jasno kako će PPD Zagreb teško do bodova. Na poluvremenu je Vardar imao 10 golova prednosti (20-10), a momčad VeselinaVujovića je u nastavku susreta uspjela tek ublažiti poraz.

Pavlović i Horvat najbolji

Vardar su do osme pobjede u 11 odigranih susreta predvodili hrvatski rukometaši Blaženko Lacković i LukaCindrić, te Rus SergejGorbok sa po pet golova. Raspoloženi su bili i vratari PetarAngelov s devet i ArpadŠterbik sa šest obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima hrvatskog prvaka najefikasniji su bili DomagojPavlović sa sedam, ZlatkoHorvat s pet i DobrivojeMarković sa četiri gola, dok je IvanStevanović sakupio sedam obrana.

Na ljestvici vodi Tatran Prešov sa 27 bodova, Vardar je drugi sa 25 bodova, a PPD Zagreb drži treću poziciju sa 24 boda. Četvrti je MVM Veszprem (22), a peti Brest (21). Slijede Nexe (15), Vojvodina (11)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo