HRVATI OBILJEŽILI POSLJEDNJE KOLO LP: / Od čudesnog pogotka do majstorskih obrana

Image
Foto: Screenshot: You Tube
7.3.2016.
17:44
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ono što veseli je i to da je gol Luke Rakovića protiv Kiela proglašen za najljepši u cijelom kolu od strane EHF-a. Raković je sjajan pogodak postigao iz cepelina, u padu, iz okreta i tako oduševio rukometni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivićeva obrana najaktraktivnija

Odlični golman Zagreba Filip Ivić kreator je najatraktivnije obrane. Ivić je kod rezultata 20:20 obranio čisti zicer reprezentativnom kolegi Iliji Brozoviću, a Mirko Alilović nastavio je briljirati u Veszpremu.

Iako na EP-u u Poljskoj i nije baš bio sjajan na vratima Hrvatske, Alilović u klupskom dresu cijelu sezonu brani odlično. Svoju kvalitetu pokazao je i u srazu sa Wislom, a ta njegova obrana zasluženo je izabrana za drugu najbolju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb na Rhein-Neckar Lowen

Vrijedi spomenuti i to da će PPD Zagreb u osmini finala igrati protiv njemačkog Rhein-Neckar Lowena. Prva utakmica igra se u Zagrebu, a uzvrat je u Mannheimu. Termini prvih utakmica osmine finala su od 16. do 20. ožujka, a uzvrat od 23. do 27. ožujka. U slučaju plasmana u četvrtfinale momčad Veselina Vujovića bi odmjerila snage protiv PSG-a, a pobjednik iz tog ogleda izborio bi plasman na ‘Final Four’ koji će se 28. i 29. svibnja održati u Kolnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo