HRVAT JE NAJVEĆA ZVIJEZDA BJELORUSKOG RUKOMETA: / Otkrio nam je što nas čeka protiv Bjelorusa, ali i što pod hitno moramo popraviti

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pešić, koji jako dobro poznaje prilike bjeloruskog rukometa,

11.1.2020.
7:00
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Iako ni ove godine nije pozvan u hrvatsku rukometnu reprezentaciju, bivši golman Kauboja Ivan Pešić njihov je najžešći navijač.

Senjska hobotnica svoj kruh zarađuje u bjeloruskom rukometnom klubu Meškov Brest, gdje ima status prave zvijezde, a od ove jeseni je i kapetan momčadi koja se natječe u SEHA ligi te Ligi prvaka. Šesta mu je ovo godina na poprilično dalekom istoku, a odbio je i ponude puno jačih i većih rukometnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] ON JE ZA HRVATSKU MOŽDA I NAJVEĆI DOBITAK NA STARTU EURA: /

'Utakmica je i zbog njega bila prelomljena'

Image
[VIDEO] ON JE ZA HRVATSKU MOŽDA I NAJVEĆI DOBITAK NA STARTU EURA: /

'Utakmica je i zbog njega bila prelomljena'

Osovina Kuleš-Karaljok

Pešić, koji jako dobro poznaje prilike bjeloruskog rukometa, opisao je Bjeloruse kao najveću prijetnju Červarovoj momčadi te da nije neko iznenađenje da su na poprilično uvjerljiv način razbili Srbiju u prvoj utakmici.

"Ja sam rekao još prije prvenstva da su Bjelorusi najjači u grupi poslije nas i da mogu daleko dogurati ako malo više vjeruju u sebe i svoje kvalitete", rekao nam je Pešić koji je istaknuo i odakle stižu najveće opasnosti po naš gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najopasniji igrači su im lijevi vanjski Kuleš i pivot Karaljok. Ali moramo biti svjesni da oni na svakoj poziciji imaju dva dobra igrača. Ove su godine stvarno dobili tu širinu u sastavu", rekao je Pešić.

Image
Foto: PIXSELL

16.01.2018., Spaladium Arena, Split - Europsko rukometno prvenstvo, skupina A, 3. kolo, Hrvatska - Svedska. Ivan Pesic, Luka Cindric, Manuel Strlek Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

DEBAKL FRANCUZA NA OTVORENJU PRVENSTVA: Karabatića i društvo pregazili totalni autsajderi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još tražimo taj vanjski šut

Hrvatska rukometna reprezentacija ušla je u natjecanje pobjedom protiv Crne Gore, iako smo u prvom poluvremenu "štekali" i dopustili realno manje kvalitetnim Crnogorcima da odu na odmor s vodstvom. Bivši vratar naše reprezentacije prokomentirao je našu igru u prošloj utakmici, ali i istaknuo što moramo popraviti.

"Svidjelo mi se drugo poluvrijeme u kojem smo igrali dosta dobro. Prvo poluvrijeme je za zaborav, ali prva je tekma pa je možda i malo pritiska bilo. Nedostatak koji sam primijetio kod naše reprezentacije je šut s vanjskih pozicija, to moramo popraviti", rekao je Pešić kojeg smo zamolili da prognozira rezultat utakmice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam neki prognozer, ali bit će to napeto do samog kraja. Moja prognoza je pobjeda Hrvatske s dva razlike", zaključio je Pešić.

Utakmicu Hrvatske i Bjelorusije moći ćete pratiti na RTL televiziji i platformi RTLplay u izravnom prijenosu, kao i na portalu Net.hr u subotu od 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo