HRS NE PUŠTA BABIĆA: / Izbornik potvrdio da želi otići, Upravni odbor još nije donio odluku

Image
10.9.2016.
14:37
VOYO logo

''Ostao sam pri svojoj odluci iz osobnih razloga jer smatram da nismo napravili ono što smo mogli. Nisam osobno zadovoljan svojim učinkom i zato smatram da trebam otići. Odlazak je u kontekstu mogućnosti da se u budućnosti postižu bolji rezultat', pojasnio je svoju odluku Babić.

Čekaju se zaključci

Babić je svoju odluku potvrdio na sastanku Hrvatskog rukometnog saveza na kojem su nazočili i predsjednik Saveza Tomislav Grahovac, glavni tajnik Damir Poljak, izvršni dopredsjednik Zoran Gobac, dopredsjednik Boris Mesarić, član Upravnog odbora HRS-a Ante Ančić, predsjednik Nadzornog odbora Romeo Vrečko, koordinator za muški rukomet Ivano Balić te tehnički tajnik i glasnogovornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Ivica Maraš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uže tijelo Upravnog odbora HRS-a, koje je sudjelovalo na sastanku, sve zaključke dostavit će Upravnom odboru. UO će na svojoj idućoj sjednici, koja će se sastati u relativno kratkom roku, donijeti odluke i zaključke vezane za cjelokupnu situaciju.

Odbor nije nezadovoljan

Mandat izbornika Babića smatra se zadovoljavajućim iz razloga što je osvojena brončana medalja u Poljskoj te je nastavljeno igranje hrvatske rukometne reprezentacije na velikim natjecanjima, a koje je završilo petim mjestom na Olimpijskim igrama, ocijenio je Upravni odbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uži sastav Upravnog odbora primio je odluku Babića na znanje, kao i sve okolnosti koje su se događale oko Olimpijskih igara. Upravni odbor će od strane užeg tijela dobiti kompletno izvješće i tek će na sjednici, koja će se sastati u vrlo kratkom roku, donijeti odluku i zaključke vezane za cjelokupnu situaciju. Moram napomenuti da je za vrijeme mandata izbornika Babića u relativno kratkom roku nastavljen odličan rezultat. Od brončane medalje u Poljskoj, kvalifikacija na Olimpijske igre i u konačnici petog mjesta na Igrama. Rezultat se nastavlja u kontinuitetu nastupa na velikim natjecanjima", kazao je predsjednika HRS-a- Tomislav Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo