Trener NEXEA / Horvat uoči Rabotnika: 'Imamo što za pokazati, očekujemo da će nas publika nositi kao i dosad'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Utakmica se igra u subotu 23. veljače u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19.30 sati

20.2.2019.
17:00
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometni klub Nexe s dvije je pobjede startao u EHF kupu i ne misli se na tome zaustaviti. Našićani su u prošlom kolu pobijedili njemačkog bundesligaša Hannovera, a slijedi im u subotu utakmica protiv makedonske momčadi HC Eurofarm Rabotnik iz Bitole.

"Rabotnik je odigrao jako dobro u prvoj utakmici protiv Hannovera. U drugoj pred domaćom publikom su očigledno malo pali pod pritiskom da pobjede kod kuće što je na kraju rezultiralo visokim porazom koji mislim da nije realan. Oni mogu odigrati jako dobro šest-nula u defanzivnom dijelu i tu su nezgodni. U napadu imaju nekoliko pojedinaca na koje moramo obratiti dobro pažnju kako nam ne bi napravili problema. Mislim da mi s jednim pravim pristupom, ozbiljnošću i koncentracijom bi trebali utakmicu riješiti u našu korist. Očekujemo da će nas publika popratiti kao i na prijašnjim utakmicama, a sigurno je da imamo šta i za pokazati te moram iskazati kako su o dečki jako zadovoljni što se tiče posjećenosti utakmica jer im i to puno znači”, rekao je trener Hrvoje Horvat u intervjuu za službenu stranicu Nexea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice dobru igru Našićana najavio je i rukometaš Ante Gadža.

"Sigurno neće biti lagano, saznali smo da je Rabotnik promijenio trenera tako da će imati još jedan motiv više. Izgubili su prve dvije utakmice te im je ovo zadnja slamka spasa. Mi moramo pristupiti isto kao u prve dvije utakmice i ako ćemo takvi biti nadamo se pobjedi. Vjerujemo da će publika doći u istom broju kao na prethodnoj utakmici, jer ono je stvarno bilo prekrasno. Zaslužili smo i mi i oni da još jednom uživamo u lijepoj rukometnoj predstavi. Mislim da smo kao ekipa stvarno odlični u obrani i napadu tako je moj posao kao koordinatora igre stvarno lakši, jer su dečki odlični", rekao je Gadža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i do sada RK Nexe odlučio je nagraditi 10 navijača besplatnim ulaznicama. Na vama je samo da u komentar na društvenim mrežama napišete “Volim RK Nexe” te na taj način sudjelujete u nagradnoj igri za ulaznice.

Utakmica se igra u subotu 23. veljače u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo