ZVIJEZDA DANSKE PONOVNO POZITIVNA NA KORONAVIRUS: / Hitno izolirana iz kampa; Korona sve više ulazi u reprezentacije i pitanje kako se oduprijeti tome

Image
Image

Emil Jakobsen nije više u hotelu s reprezentacijom već je evakuiran nakon drugog pozitivnog testa na koronavirus

17.1.2021.
15:49
VOYO logo

Danski reprezentativac Emil Jakobsen nije više u hotelu s reprezentacijom već je izoliran nakon drugog pozitivnog testa na koronavirus. Prema protokolu kojeg su izbacili organizatori i IHF, igrač nakon drugog pozitivnog testa ne može više ostati u izolaciji u svojoj sobi već mora napustiti balon. Tako je po Jakobsena stigla hitna pomoć koja ga je preselila na drugu lokaciju, prenosi Sport.tv2.dk. Dansko krilo čeka treći test na koronu, ali ne može ga čekati u hotelu s ostalim suigračima...

Image
NJEMAČKA U DRUGOM KRUGU: /

Zelenortski otoci predali utakmicu zbog brojnih slučajeva koronavirusa

IHF nije spremna uvesti praksu EHF-a

Iako je Europska rukometna federacija (EHF) ranije u sezoni dozvolila igračima koji su prije imali koronavirus da igraju utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, iako su i dalje bili pozitivni (prema PCR testu) ali se smatraju izliječenim, Međunarodna rukometna federacija (IHF) nije spremna uvesti istu praksu za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obećano nam je da će to istražiti i nadamo se, naravno, da to može biti mogućnost. Suprotno tome, također se moramo stalno podsjećati da može postojati rizik da se radi o novoj virusnoj zarazi. Dakle, stvarno je teška situacija, kako za IHF, Egipćane, tako i za nas", objašnjava menadžer danske reprezentacije Morten Henriksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakobsen tvrdi kako nema nikakvih zdravstvenih poteškoća...

"Obavijestio me da je najveći problem koji je imao bio taj što nije mogao postići da HDMI konektor za Playstation radi ispravno na televizoru u sobi. Nažalost, protokol i pravila su jasna, ", istaknuo je menadžer danske reprezentacije Morten Henriksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi se ponovno priključio momčadi, Jakobsen mora ubilježiti dva negativna testa u 48 sati. Na čekanju je, stoga, krilo Holstebroa Magnus Bramming koji je testiran i spreman je u svakom trenutku krenuti prema Egiptu. Inače, koronavirus sve više ulazi među same igrače. Utakmica 2. kola A skupine Svjetskog prvenstva rukometaša u Egiptu između Njemačke i Zelenortskih otoka otkazana je danas zbog brojnih slučajeva koronavirusa u afričkoj ekipi, pa je utakmica registrirana rezultatom 10:0 za Njemačku.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo