VRIJEME JE ZA RUKOMET / Gotovo milijun gledatelja uz RTL i hrvatsku rukometnu reprezentaciju: 'Hvala svima, idemo dalje, pred nama su velike utakmice!'

Image
Foto: Profimedia

U ukupnoj populaciji sraz hrvatske rukometne reprezentacije s Austrijom sinoć je, prema službenim rezultatima, bio najgledaniji u svom terminu s izvanrednih 51,3% udjela u gledanost (SHR)

15.1.2024.
16:39
Profimedia
VOYO logo

Utakmicu hrvatske rukometne reprezentacije i reprezentacije Austrije pratilo je na RTL-u gotovo 975 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji, čime je RTL-ov program bio gledaniji od prvog konkurenta skoro sedam puta.

Image
PRATITE UŽIVO /

Evo gdje gledati rasplet posljednjeg kola hrvatske skupine na Europskom prvenstvu

Image
PRATITE UŽIVO /

Evo gdje gledati rasplet posljednjeg kola hrvatske skupine na Europskom prvenstvu

U ukupnoj populaciji sraz hrvatske rukometne reprezentacije s Austrijom sinoć je, prema službenim rezultatima, bio najgledaniji u svom terminu s izvanrednih 51,3% udjela u gledanost (SHR). Cijelu utakmicu pratilo je gotovo 975 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji (27,1%) AMR! U najgledanijim minutama utakmicu Hrvatske i Austrije gledalo je više od milijun i 152 tisuća gledatelja. Time je RTL-ov program bio skoro sedam puta gledaniji od prvog konkurenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometna utakmica između Hrvatske i Austrije bila je najgledanija i u komercijalnoj ciljnoj skupini 18 - 59 s 54,9% udjela u gledanost (SHR), kao i emisija 'Vrijeme je za rukomet' s 35,4% udjela u gledanosti (SHR). RTL je apsolutni pobjednik udarnog termina sa 38,1% (SHR).

Prije i poslije same utakmice gledatelji su imali priliku pratiti specijalnu emisiju 'Vrijeme je za rukomet', predvođenu urednikom i voditeljem Markom Vargekom, koji sa stručnim komentatorima Jakovom Gojunom i Goranom Špremom komentira rezultate i igru hrvatske reprezentacije. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' najbolji je rezultat ostvarila nakon same utakmice s gotovo 550 tisuća gledatelja (15,2% AMR) u ukupnoj populaciji, dok je udio u gledanosti iznosio 33,8% (SHR). U najgledanijem trenutku uz emisiju 'Vrijeme je za rukomet' bilo je više od 715 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urednik i voditelj emisije 'Vrijeme je za rukomet' zahvalio se gledateljima na povjerenju. "Hvala svima koji nas prate, što pokazuju i odlični rezultati gledanosti. Nakon nezgodne Austrije sutra je na rasporedu Rumunjska, nakon koje ćemo znati koliko bodova prenosimo u drugi krug Europskog prvenstva, gdje nas čekaju Francuzi, Nijemci… Pred nama su velike utakmice", izjavio je Marko Vargek i pozvao gledatelje da sutra budu uz emisiju RTL i emisiju 'Vrijeme je za rukomet' već od 16.55 sati, nakon koje slijedi i utakmica Hrvatska - Rumunjska. Od 20.15 sati, pak, gledatelji RTL-a moći će uživati u rukometnom klasiku - utakmici Francuska - Njemačka od 20.15 sati.

'Vrijeme je za rukomet' - sutra od 16.55 sati samo na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo