Stigao odgovor na 'bombu' u reprezentaciji!

'Još ću s Igorom razgovarati, možda to nije njegova konačna odluka.

21.9.2012.
12:43
VOYO logo

Igor Vori šokirao je hrvatsku sportsku javnost u petak, kada je do Lijepe naše stigao glas o njegovoj odluci kako više neće igrati za reprezentaciju.

"Nisam još razgovarao s izbornikom, no u glavi mi se čini da sam u Londonu protiv Mađarske odigrao svoju posljednju utakmicu za reprezentaciju. Moje tijelo više ne može izdržati i treba mu odmor. Moj posao je u HSV-u, za koji svaku utakmicu igram gotovo svih 60 minuta", kazao je Vori za Bild, a na reakciju izbornika naše rukometne reprezentacije Slavka Goluže nismo trebali dugo čekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još ću s Igorom razgovarati, možda to nije njegova konačna odluka. Međutim, ako je tako Igor zaista odlučio, imam rješenja za njegovu poziciju", rekao je Goluža za Večernji list, dok Zoran Gobac tvrdi da se radi samo o pauzi zbog umora te da će Vori propustiti SP, ali da još neće reći zbogom reprezentaciji.

Preostali pivoti na koje može ozbiljnije računati su Željko Musa (Kielce) koji je bio Vorijeva pričuva na dva EP (Austrija i Srbija), Marino Marić i Ilija Brozović (Zagreb) koji nemaju previše međunarodnog iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili možda izbornik ima nekog 'asa iz rukava', recimo nekako se pomiriti s Renatom Sulićem koji je ranije rekao da ne misli više igrati za Hrvatsku dok je Goluža izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo