Goluža pred otkazom: Serdarušić novi izbornik hrvatskih rukometaša?

Iskusni stručnjak Zvonimir Serdarušić (64) mogao bi postati novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

4.2.2015.
10:23
VOYO logo

Serdarušić je danas trener francuskog prvoligaša Pays d'Aixa s kojim mu na ljeto istječe ugovor. Trofejni je trener najveći trag ostavio na klupi Kiela koji je vodio od 1993. do 2008. godine i s kojim je osvojio 11 naslova njemačkog prvaka, te Ligu prvaka u sezoni 2006/07. Ubrzo nakon njegova odlaska iz Kiela pojavile su se sumnje da je sudjelovao u namještanju rezultata, ali je 2012. oslobođen optužbi. Vodio je nakon toga Celje i slovensku reprezentaciju, a od lani je trener Pays d'Aixa.

Konačnog dogovora o njegovom preuzimanju Kauboja još nema, ali ni sam Serdarušić ne taji da razgovara s dopredsjednikom Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Zoranom Gopcem i da ga zanima klupa reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa Zoranom Gopcem stalno razgovaram, ali nismo konkretno dogovorili da preuzmem hrvatsku reprezentaciju. Htio sam se u Hrvatsku vratiti još prošlo ljeto. Ovo se ljeto sigurno vraćam premda su mi u Aixu nudili novi ugovor. Reprezentacija? Otvoren sam za razgovore", istaknuo je Serdarušić u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo