Goluža ljut: 'Odmah sam sazvao sastanak!'

'Bilo je super, najvažnije je da smo dobili i da se nitko nije ozlijedio. Bez respekta protiv Francuza? Ne! Respektiram sve, ali se nikoga ne bojim. Vrijeme je da naplatimo sve dugove.

21.1.2013.
23:20
VOYO logo

"Bilo je jako dobro. Međutim mi nikad nismo zadovoljni. Nije bilo jednostavno jer, hoćemo-nećemo priznati, mislima smo bili prema Francuskoj. Moralo se ovo odraditi. Ispunili smo sve, pobijedili smo, odmorio sam igrače. Idemo se pripremiti za Francusku", poručio je izbornik i otkrio da baš i nije sve bilo bajno:

"Ljut sam bio na kraju i odmah sazvao sastanak. Mlađi igrači su bili u grču, nisu me slušali. Tražio sam da bliže stanu golu, morali su svoju visinu iskoristiti na ovu obranu. Ne daj bože da nam se to opet dogodi protiv Francuza."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goluža je otkrio da je Gojun igrao s temperaturom i zaključio:

"Ako smo igrali slabije u nastavku – isprika. Protiv Francuza uvjeren sam u bolju igru. Znamo dobro što nam ta utakmica nosi. Jedva čekam tu utakmicu. Ne brinite, respekta neće biti. Jedino tražim od igrača da se bore, da uđu s osmijehom, onda se na terenu bori i daje više od sebe. Imamo strašan motiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo