Novi skandal: Lacković izbačen iz reprezentacije, pale teške optužbe!

Hrvatska rukometna reprezentacija početkom travnja igrat će na turniru u Švicarskoj.

27.3.2014.
16:59
VOYO logo

"Ovaj turnir je prilika igračima koji su skrenuli pažnju na sebe igrama u svojim klubovima. Napravili smo mix između starijih i iskusnijih igrača i onih igrača koji su bili na širim popisima, ili nisu bili. Sigurno je da rezultat nije u prvom planu ali mi idemo svaku utakmicu pobijediti", započeo je Slavko Goluža o turniru, a onda je otvorena 'Pandorina kutija'.

Na pripreme ponovno nije pozvan Blaženko Lacković kojeg je izbornik prije zadnjeg Eura otpustio s priprema. Navodno zbog ozljede, iako se pričalo da je Lac potjeran kao i mnoge naše legende prije njega. No, ako je prije i bilo sumnje, sada je sve jasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nije u pitanju bila Lackovićeva ozljeda. Meni je jako žao što se ta dezinformacija širi, ali to nikad nije bilo iz mojih usta rečeno i ja bih tu temu završio", rekao je Goluža, a slučaj je potom detaljno objasnio dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac.

"Blaženko Lacković je došao totalno nepripremljen kao i mnogo naših igrača na pripreme u Umag. Reprezentativci nam ne žive sportski i puše, a to ćemo od sada zabranit", zaprijetio je Gobac i povukao paralelu s reprezentacijom Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo interesantno je nakon utakmice vidjet Francuske igrače i naše igrače. Njihovu, neću reći pripremu, nego njihov odnos Francuza prema svom tijelu. Neće više biti pušenja, neće više biti ovoga i onoga gdje je to vidljivo. Pušenje ćemo morat' odmaknut', pogotovo iz svlačionice. Loše navike koje igrači donose iz klubova morat ćemo eleminirati".

Čarobna formula kako se osloboditi kompleksa Francuske je, dakle, nađena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši igrači nisu isti sportaši kao što su Francuzi. Onog trenutka kad budemo isti sportaši kao oni, Francuzi nam neće biti do koljena. Mi kad smo spremni, mi nemamo protivnika", završio je s optužbama Gobac.

Pitanje je samo kako onda naši reprezentativci igraju u najboljim klubovima Europe, uključujući i one koji su davno otpisani, a sve uz slična objašnjenja Zorana Gopca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo