Gobac: 'Červar mora pripaziti na ponašanje!'

18.11.2011.
17:39
VOYO logo

"Brine me ponašanje pojedinih naših trenera prema sucima. Primjerice, Kasim Kamenica i Lino Červar ne bi smjeli ulaziti u teren i raspravljati se sa sucima", započeo je Gobac.

Unatoč tome, smatra kako regionalna liga ide prema planu te je najavio još jaču konkurenciju sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Regionalna liga ide po planu. Sljedeće sezone trebao bi se pridružiti Partizan, te mađarski i slovenski klubovi. Bit će to liga po kvaliteti odmah iza Njemačke i Španjolske", rekao je prvi čovjek Zagreba.

Pred rukometašima Croatia Osiguranja u nedjelju je nova utakmica u Ligi prvaka. U goste će francuskom Chamberyu koji je u četvrtak neočekivano izgubio u francuskom prvenstvu od Tremblaya (26:32), uz pet pogodaka Damira Bičanića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju bučne navijače i neće biti lako. Pobjedom bi trebali osigurati drugo mjesto premda sam mišljenja da se do kraja igranja u skupini ništa neće znati", zaključio je Gobac.

Chambery je poznat kao izrazito domaćinska momčad, a Zagreb ima dosta problema s ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne ide nam ruku njihov posljednji poraz. Sad će biti dodatni motivirani da se iskupe za taj poraz. I mi i oni imamo ozlijeđenih igrača. Njima nedostaje Xavier Barachet, a nama Tonči Valčić i Jakov Gojun. Njih dvojica će putovati s nama, vjerojatno će i igrati, samo je pitanje kako će to izgledati s obzirom da nisu trenirali cijeli tjedan", rekao je Ivica Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo