Sila je u Dubrovniku budna / Euforija trese Dubrovnik: rukometni klub 'hrvatske mladeži' vratio se u viši rang nakon 17 godina

Rukometna euforija trese Dubrovnik. Pod vodstvom novog trenera Zlatka Saračevića rukometni klub 'hrvatske mladeži' izborio je povratak u viši rang natjecanja nakon dugih 17 godina

30.4.2016.
20:49
VOYO logo

Sila je u Dubrovniku budna - rukomet ona se zove.

"Malo po malo smo došli na dobar glas , tribine se počele punit, došla je ta prilika  da imamo šansu uić u prvu ligu  pred svojom publikom, protiv jakog Solina. Dvorana se napunila i nema ljepšeg osjećaja", priznao jeTeo Putica, desni vanjski RKHM Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer uspjeli su - kolo prije kraja, nakon 17 godina Dubrovniku su vratili  prvu ligu i zarazu rukometnom euforijom

"Oni sami kažu da je prije bilo negdje 20 25 ljudi na tribinama, sad je bila puna dvorana krcata dvorana, ostalo se poslije utakmice još nekih pola sata plesati, pjevati na terenu i to je ono za što oni žive i zašto se igra sport", kazao jeZlatko Saračević, trener RKHM Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uči ih tako Zlatko Saračević dok u ruci čvrsto drži rukometno kormilo

"On kad je došo rekao je 'od danas sam ja vaša cura, vaša ljubavnica, mama, tata'.
Nema labavo, tako je naučio raditi cijeli život i tako radi s nama", naglasio je Maro Dabelić, kapetan RKHM-a Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak mame i tate ne može zamijeniti nitko. Utakmice sinova jednostavno se ne propuštaju, a za doći gdje su sada trebalo se pomučiti.

"Mi smo prije 7 8 godina zacrtali  da krenemo iz početka, formirali smo školu rukometa strpljivo marljivo radili i evo  dubrovačka mladost nakon 17 godina ponovo je u prvoj ligi", naglasio jeIvo Dragić, dopredsjednim RKHM Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nema labavo jer spremno već najavljuju napad na vrh ljestvice.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo