Rukometna Liga prvaka / EHF izabrao najneobičniji gol grupne faze Lige prvaka: Pogledajte pogodak koji graniči sa zakonima fizike

Image
Foto: screenshot YouTube

Elverum je prošao u daljnju fazu natjecanja kao šesti sa istim brojem bodova kao i naš PPD Zagreb, a Szeged je bio treći

18.3.2022.
8:47
screenshot YouTube
VOYO logo

Prvi krug EHF-ove Lige prvaka je iza nas, a hrvatski predstavnik PPD Zagreb je uvjerljivim porazom od Aalborga završio ovogodišnji nastup u elitnom europskom natjecanju. Kielce, Barcelona, Aalborg i Kiel su se direktno plasirali u četvrtzavršnicu, a Vardar, Veszprem, Porto, Montpellier, Elverum, PSG, Flensburg i Pick Szeged će svoj prolazak u tu fazu natjecanja tražiti u međusobnim ogledima.

Povodom završetka grupne faze EHF je na svojim društvenim mrežama podijelio najneobičniji pogodak dosadašnje Lige prvaka. Riječ je o pogotku Sindre Heldala, lijevog krila norveškog Elveruma u domaćem ogledu protiv Pick Szegeda u 12. kolu. Pri rezultatu 15:15, Johanson je lijepim dodavanjem našao Heldala na krilu koji uskače u prostor i udarcem probija gostujućeg vratara no lopta dobiva jako čudnu rotaciju te nakon što je pala iza crte, odbija se od tla, udara u stativu i izlazi van gola uz pomoć vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac susreta je bio dobro pozicioniran te je vidio da je lopta ipak ušla u gol, a nevjerica na licima igrača mađarskog kluba nasmijala je mnoge. Naposljetku, gostujući Pick Szeged je pobjedio 24:27, a obje su se ekipe plasirale u osminu finala Lige prvaka. Elverum je prošao u daljnju fazu natjecanja kao šesti sa istim brojem bodova kao i naš PPD Zagreb, a Szeged je bio treći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo