Kapetan o teškoj ozljedi kolege / Duvnjak: 'Praktički nije bilo kontakta, pogledao sam dolje i samo se uhvatio za glavu'

I Duvnjak i Pavlović zaključili su - to je sastavni dio sporta, ali Pavlović je tu stvarno pehist

29.11.2018.
20:00
VOYO logo

Tisuću puta je skočio, tisuću puta doskočio, ali skok u Kielu još dugo će pamtiti. Slomljenog gležnja završio je utakmicu nakon 20-ak sekundi prvog poluvremena, a svega par sati nakon jučerašnje operacije Domagoj Pavlović se dobro raspoložen, ali maglovita sjećanja javio za RTL.

Prvi su priskočili suigrači iz reprezentacije Marino Marić i Domagoj Duvnjak. Kapetan se danas javio pa opisao scenu prije nego što je vidio Pavlovićevu nogu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je praktički bez kontakta bilo. Ja sam pogledao dolje, on je jauknuo i uhvatio se za nogu i zato sam se ja uhvatio za glavu. Ja sam mu bio u posjeti i jučer i danas tako da prve prognoze nisu tako strašne kako je izgledalo na prvu", rekao je Duvnjak.

I Duvnjak i Pavlović zaključili su - to je sastavni dio sporta, ali Pavlović je tu stvarno pehist. Zbog gležnja je ostao bez nadolazećeg svjetskog u siječnju. Na Europsko prvenstvo u Poljskoj nije mogao zbog ozljede leđa. Rame ga je čak dva udaljilo od velikih smotri, od svjetske u Francuskoj i Olimpijskih igara u Riju. A s tribina je gledao i Euro u Hrvatskoj. No, uz sve izgubljeno bar je ostao smisao za humor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam očito takav pehist da se pred neko prvenstvo ozljedim tako da bi trebao u sljedećem ugovor potpisati da ne igram u dvanaestvom i petom mjesecu prije reprezentacije tako da možda konkuriram onda", našalio se Pavlović.

Božić će tako Pavlović provesti na rehabilitaciji. Nadamo se i zadnjoj. Valjda će doći vrijeme da ga nakon ove ozljede i malo sreća nagradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo