DUVNJAK IZMAMIO OSMIJEH NA LICA NAVIJAČA! Kapetan otkrio u kakvom je stanju koljeno: / 'Ciljamo visoko i uvijek želimo puno...'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Prije otvaranja prvenstva rukometaši će ovog petka protiv Crne Gore odraditi generalnu robu.

1.1.2018.
15:44
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se za posljednju fazu priprema za Europsko prvenstvo. Prvog dana 2018. godine reprezentativci su se okupili u Zagrebu od kuda su krenuli put Splita gdje će trenirati sve do 12. siječnja kada otvaraju nastup na Europskom prvenstvu protiv Srbije.

Kapetan DomagojDuvnjak, koji se nedavno vratio nakon oporavka od operacije koljena, među posljednjima se priključio reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je, koljeno je dobro. Malo ga osjetim poslije napora, ali to je normalno. Na izborniku je odluka koliko ću igrati, ali ja sam došao i spreman sam. Koliko ću igrati ne znam, ali bitno je da je koljeno dobro, rekao je Duvnjak u kamere HRT-a i dodao:

"Mi jedva čekamo da počne prvenstvo. Ja jedva čekam tu euforiju. Svi znamo da igramo pred našom publikom, pred našim ljudima i zbog toga ćemo dati sve od sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

KAUBOJI OTPUTOVALI ZA SPLIT: Okupljanje rukometne reprezentacije uoči odlaska na završni dio priprema

Image

KAUBOJI OTPUTOVALI ZA SPLIT: Okupljanje rukometne reprezentacije uoči odlaska na završni dio priprema

'Mi ciljamo visoko'

Izbornik LinoČervar također je progovorio o završnoj fazi priprema i onome što čeka rukometaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Splitu ćemo pokušati uključiti ove igrače koji su kasnije došli. Tako da se i Domagoj još više uhoda s ekipom. Radit ćemo na tijelu, ali puno više na taktici i psihološkoj pripremi. Vidim i protivnici su se razmahali. Svi se hvale da dobro rade. Želim što prije osjetiti Split gdje je iznimno pozitivna atmosfera", rekao je Červar i najavio:

"Mi ciljamo visoko, ali na kraju će odlučiti naša igra. Ja uvijek želim puno, ali moram biti skroman. Bilo bi bahato od mene da se razbacujem s izjavama da ćemo biti zlatni pored jedne Francuske, Njemačke, Danske. Mislim da bi to bilo neprimjereno", poručio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije otvaranja prvenstva rukometaši će ovog petka protiv Crne Gore imati generalnu robu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo