DUVNJAK DEFINITIVNO OTPAO ZA PRVI KRUG PRVENSTVA: / 'Nezahvalno je govoriti koliko će ozljeda potrajati'

Image
Foto: PIXSELL

Prema riječima izbornika i reprezentativaca, Duvnjaka su samo nekoliko trenutaka prije kobne ozljede pozivali na klupu, ali on ih zbog velike buke u dvorani nije čuo, a zatim je uslijedilo najgore..

13.1.2018.
17:14
PIXSELL
VOYO logo

VUJOVIĆ KOMENTIRAO HRVATSKU POBJEDU I DULETOVU OZLJEDU: ‘Duvnjak nije bio dovoljno oporavljen, Cindrić i Karačić neće moći izdržati’

Image
VUJOVIĆ KOMENTIRAO HRVATSKU POBJEDU I DULETOVU OZLJEDU: /

'Duvnjak nije bio dovoljno oporavljen, Cindrić i Karačić neće moći izdržati'

Image
VUJOVIĆ KOMENTIRAO HRVATSKU POBJEDU I DULETOVU OZLJEDU: /

'Duvnjak nije bio dovoljno oporavljen, Cindrić i Karačić neće moći izdržati'

Domagoj Duvnjak pred kraj utakmice protiv Srbije sam je od sebe pao i primio se za list desne noge. Suigrači su mu pomogli da napusti teren, a tijekom subote obavljao je pretrage kako bi se ustanovila težina njegove ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nezahvalno je govoriti koliko će rehabilitacija potrajati'

A iz Hrvatskog rukometnog saveza stiglo je i službeno priopćenje o Duvnjakovoj ozljedi:

"Šef liječničkog tima hrvatske rukometne reprezentacije dr. Krešimir Rotim obznanio je detalje o ozljedi najboljeg hrvatskog rukometaša Domagoja Duvnjaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost.’’

'Odredit ću igrača koji će ga zamijeniti'

Izbornik Lino Červar je nakon potvrde liječnika o ozlijedi Domagoja Duvnjaka komentirao novonastalu situaciju, a pozvao je i splitsku publiku da dođe podržati reprezentaciju protiv Islanda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Odredit ću igrača koji će zamijeniti Duvnjaka. Mi analiziramo i razmišljamo o narednom protivniku. Koristim priliku da još jednom zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenutcima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija", stoji u priopćenju saveza.

Prema riječima izbornika i reprezentativaca, Duvnjaka su samo nekoliko trenutaka prije kobne ozljede pozivali na klupu, ali on ih zbog velike buke u dvorani nije čuo, a zatim je uslijedilo najgore...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije službenog priopćenja, brojni domaći mediji prenijeli su kako je Duvnjak otpao do kraja turnira. Očigledno je riječ o teškoj ozljedi, a liječnici u reprezentaciji zasigurno će učiniti sve kako bi našeg playmakera pripremili za drugi dio natjecanja. No, hoće li to biti dovoljno, teško je procijeniti.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo