DRUGI HRVAT PO BROJU NASTUPA U NAJJAČOJ LIGI SVIJETA: / 'Kod 16:10 Horvat je uzeo time-out i čudna energija se dogodila'

Image

'Mislim da je kod 16:10 Horvat uzeo time-out i čudna energija se dogodila'

13.3.2021.
21:51
VOYO logo

U emisiji "Vrijeme je za rukomet" u subotu navečer na RTL-u analizirala se velika pobjeda Hrvatske nad Portugalom, a Drago Vuković je prokomentirao trenutak i minutu odmora koji su promijenili tijek utakmice...

'Drago, glave su nam bile pognute dobar dio utakmice...'

"Drago, glave su nam bile pognute dobar dio utakmice, ništa nije govorilo da ćemo pobijediti Portugal", kazao je voditelj emisije Marko Vargek, koji je, između ostalog, danas imao i dobre fore. OVDJEčitajte o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vuković je kazao:

"Mislim da je kod 16:10 Horvat uzeo time-out i čudna energija se dogodila. Oni su blokirali skroz Portugal, napravili su četiri ili pet naprema nula seriju. Stavio je Mamića, stavio je Šebetića koji je odigrao do kraja. Obrana je bila dosta kompaktnija, imamo snagu odigrati tu 6-0 obranu", rekao je Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je sve kazao proslavljeni bivši hrvatski rukometaš i drugi Hrvat po broju nastupa u jakoj njemačkoj Bundesligi, najjačoj rukometnoj ligi svijeta, pogledajte u prilogu RTL-a. Za spomenuti i kako se dvoboj Hrvatske i Portugala mogao gledati u prijenosu uživo na RTL televiziji i platformi RTL Play.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo