HEROJ DANA / Dominik Kuzmanović nakon utakmice karijere za Danas.hr: 'Puno je rada uloženo, sada se vratilo'

Image

Od samog početka utakmice bilo je jasno da će ovo biti večer Dominika Kuzmanovića.

1.3.2023.
1:03
VOYO logo

Rukometaši Nexea pobijedili su u zadnjem, 10. kolu C skupine Europske lige u Lisabonu Sporting s 34-28 (14-14) i kao pobjednici skupine idu u nokaut-fazu. Apsolutni heroj Nexea bio je Dominik Kuzmanović koji je skupio 26 obrana i tako odveo svoju momčad do pobjede. Kuzmanović je bio nepremostiva prepreka za igrače Sportinga i jednostavno nisu imali riješenja za raspoloženog hrvatskog reprezentativca.

"Dobro sam se osjećao prije utakmice, nisam sad bas očekivao ovako dobru utakmicu ali bio sam u dobrom raspoloženju. Nije bilo pritiska zbog prvog mjesta jer smo došli dati sve od sebe pa šta bude", rekao je Kuzmanović za Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuzmanoviću je ovo definitivno utakmica karijere. Prošle sezone s nekoliko fantastičnih obrana slomio je igrače GOG-a u četvrtfinalu Europske lige, imao je nekoliko dobrih predstava i ove sezone, ali ova utakmica ostat će zapisana u njegovoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijep je osjećaj odigrati ovakvu utakmice i puno rada je u to uloženo pa se sada i vratilo. Obrana je bila čvrsta i pomagala meni na golu", rekao nam je Kuzmanović

Nexe će u šesnaestini finala 21. i 28. ožujka igrati s ukrajinskim Motorom Zaporižja, a ako prođu, u osmini finala idu na boljega iz dvoboja njemačkog Goppingena i islandskog Valura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo