OPTIMISTIČNI KAPETAN

DUVNJAK UPUTIO EMOTIVNU PORUKU SUIGRAČIMA: ‘Neću se predati! Ponajprije zbog ekipe i navijača’

“Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma”, rekao je Dule

ISLANDSKI NOVINAR NE MOŽE SE NAČUDITI HRVATIMA: ‘Jednom sam vidio Balića da to radi. Poslije bi s pola snage pospremio sve u džep’

“Ne gubim nadu da ću zaigrati i zasad sam najveći navijač naše reprezentacije uz TV”, kazao je u posebnoj izjavi, dostavljenoj preko Hrvatskog rukometnog saveza, ozlijeđeni hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak.

Domagoj Duvnjak neće igrati u utakmicama prvog kruga skupine A Europskog prvenstva u Splitu zbog ozljede u završnici dvoboja sa Srbijom. Ozljeda lista desne noge zahtjeva strogo mirovanje i svakodnevnu terapiju najsuvremenijim metodama koje bi ga mogle vratiti u momčad .

‘Vjerujem u njih’

”Terapije za ozlijeđeni list su određene. Imamo vrhunske fizioterapeute i liječnike, sve što je potrebno u prvim danima nakon ozljede. Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove ekipe, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji ovih dana žive rukomet. Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali, ponavljam, ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju”, poručio je kapetan Domagoj Duvnjak očekujući nove preglede i uvid u stanje s listom desne noge nakon nekoliko dana odrađenih terapija.

Hrvatska u nedjelju navečer igra u Splitu protiv Islanda u 2. kolu EURA.

Povratak na Net.hr