DA NE BI NANOSIO VIŠE ŠTETE: / Trofejni hrvatski sport ostao je bez svog čelnika

Image
19.2.2016.
14:14
VOYO logo

Što je točno pozadina cijele priče teško je reći, ali valja podsjetiti da je Šola u prosincu prošle godine podnio ostavku na mjesto rizničara u Međunarodnom rukometnom savezu (IHF). Izjavio je da to čini iz "obiteljskih razloga", međutim, poznato je i da je ušao u sukob sa prvim čovjekom svjetskog rukometa Hassanom Moustafom.

Bez konkretnih dokaza

Ima ih koji tome pripisuju i činjenicu da Hrvatska nije dobila domaćinstvo kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre, a prevedeno to znači da odlazi kako ne bi nanosio više štete hrvatskom rukometu. Konkretni dokaz za tu tvrdnju, ipak, neće se pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i da je Šola propustio pratiti Hrvatsku na njenom putu osvajanja bronce na nedavno održanom Europskom prvenstvu u Poljskoj, piše Večernji list koji ga i citira:

Nasljednik bi mogao biti Grahovac

"Bilo mi je veliko zadovoljstvo u proteklih osam godina biti na čelu ovog odličnog tima, za kojih smo uspješno ostvarili mnoge zadane ciljeve Hrvatskog rukometnog saveza. Ponosan sam na kontinuitet osvajanja medalja, ulogu Saveza u razvoju mladih generacija, promidžbu Hrvatske u svijetu i, na kraju, posebno na krunu osobnih velikih napora - dobivanje organizacije Europskog rukometnog prvenstva za muškarce 2018. godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor dodaje i da je u najužem izboru za njegovog nasljednika Tomislav Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo