Čupić se naljutio na našeg kolumnistu Nikšu Kaleba, evo što je rekao

Ivan Čupić briljira na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Kataru.

22.1.2015.
14:43
VOYO logo

'Mi se ovdje trudimo, ginemo, dajemo sve od sebe, a neki u Hrvatskoj nikako da spuste tenzije. Molim sve trenere, bivše igrače da nam pomognu, a ne da nam otežavaju posao', izjavio je Čupić nakon pobjede protiv Makedonije u srijedu navečer.

U četvrtak je objasnio na koga je mislio, radi se o legendi hrvatskog rukometa Nikši Kalebu koji za Net.hr komentira Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čupić je dan poslije priznao da je njegova izjava bila 'nespretna' i dana u stanju 'vruće glave', te je otkrio da su mu zasmetali upravo komentari bivšeg suigrača.

"I sa moje strane ispalo je sve prilično nespretno, no bio sam vruć i reagirao sam jer je moj bivši suigrač Nikša Kaleb nešto komentirao. Nije me pogodilo ništa posebno, niti su mediji nešto krivo prenosili, već me je pogodila opaska o motivaciji, borbenosti. Svatko ima svoj poged na rukomet, na igru, na taktiku, no po pitanju želje prigovori su neumjesni. Govorio sam u afektu u množini, no odnoslo se samo na Nikšu. Bacamo se na glavu, dajemo sve od sebe za reprezentacju te me takve stvari nekad izbace iz takta", izjavio je Čupko za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je točno ovih dana pisao Nikša Kaleb i s koliko je žara i podrške bodrio Hrvatsku možete pročitati na priloženim linkovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo