Play ponuda

'Tko bi bio tako glup da nije nervozan zbog Hrvatske?'

shimmer fallback

Francuzi već najavljuju spektakl na SP-u s Hrvatskom, a prema riječima izbornika Oneste, nije im svejedno. 'Tko bi bio tako glup da nije nervozan pred utakmicu s Hrvatskom?

21.1.2013.
10:13
Play ponuda

Hrvatska rukometna reprezentacija će se u ponedjeljak navečer boriti s Bjelorusijom za četvrtfinale SP-a u kojem ih čeka Francuska. Za izbornika TricoloraClaudea Onestu i društvo nema dvojbi da će to biti dvoboj starih znanaca.

"Tko bi bio tako glup da nije nervozan pred utakmicu s Hrvatskom? Tu nervozu moramo iskoristiti na pravi način i pretvoriti je u svoje gorivo. Kao trener morate se pobrinuti da vam se zbog nje ne odsjeku noge. Postoje stvari koje moramo popraviti, no naša obrana je bolja, jača", smatra Onesta, dok je Didier Dinart dodao:

"Hrvati su odlični na ovom turniru, ali to nas ne zanima. Za nas prvenstvo počinje tom utakmicom i siguran sam da će to biti žestoki okršaj, ali i da nam to neće biti posljednja utakmica na ovom SP-u", tvrdi Dinart, dok Guigou upozorava:

"Hrvatska nam neće oprostiti pogreške koje smo ovdje napravili, oni neće imati milosti. Jači su i od Njemačke i od Islanda. Pokazali su jako puno na ovom prvenstvu i budemo li igrali kao protiv Islanda, nećemo proći u polufinale. Nažalost, srećemo se dosta rano u natjecanju."

Play ponuda
Play ponuda