'Tko bi bio tako glup da nije nervozan zbog Hrvatske?'

Francuzi već najavljuju spektakl na SP-u s Hrvatskom, a prema riječima izbornika Oneste, nije im svejedno. 'Tko bi bio tako glup da nije nervozan pred utakmicu s Hrvatskom?

21.1.2013.
10:13
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija će se u ponedjeljak navečer boriti s Bjelorusijom za četvrtfinale SP-a u kojem ih čeka Francuska. Za izbornika TricoloraClaudea Onestu i društvo nema dvojbi da će to biti dvoboj starih znanaca.

"Tko bi bio tako glup da nije nervozan pred utakmicu s Hrvatskom? Tu nervozu moramo iskoristiti na pravi način i pretvoriti je u svoje gorivo. Kao trener morate se pobrinuti da vam se zbog nje ne odsjeku noge. Postoje stvari koje moramo popraviti, no naša obrana je bolja, jača", smatra Onesta, dok je Didier Dinart dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati su odlični na ovom turniru, ali to nas ne zanima. Za nas prvenstvo počinje tom utakmicom i siguran sam da će to biti žestoki okršaj, ali i da nam to neće biti posljednja utakmica na ovom SP-u", tvrdi Dinart, dok Guigou upozorava:

"Hrvatska nam neće oprostiti pogreške koje smo ovdje napravili, oni neće imati milosti. Jači su i od Njemačke i od Islanda. Pokazali su jako puno na ovom prvenstvu i budemo li igrali kao protiv Islanda, nećemo proći u polufinale. Nažalost, srećemo se dosta rano u natjecanju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo