Izbornik Francuske otkrio što mu je šapnuo Balić!

'Ivano Balić mi je nakon utakmice prišapnuo da smo mi najbolja rukometna momčad svih vremena. To je kompliment koji jako godi.

11.8.2012.
12:12
VOYO logo

Hrvatski rukometni reprezentativci su na Olimpijske igre u London došli po zlato i bili su na najboljem putu da ga i osvoje. No, u petak navečer se ispred njih opet ukazala 'noćna mora', reprezentacija Francuske za koju nisu imali rješenja, a Igor Vori je i sam nakon utakmice priznao da su se "usrali".

I dok se hrvatska sportska javnost zabavlja scenom u kojoj Ivano Balić na klupi izborniku Slavku Goluži govori: "I ti mene sad vadiš van?", javio se izbornik olimpijskih pobjednika Claude Onesta koji je otkrio što mu je hrvatski rukometni genijalac šapnuo na uho nakon utakmice koju su Tricolori pobijedili s 25:22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/4656f6a90016c3d6d58b0c88eb92a7aa

"Ivano Balić mi je nakon utakmice prišapnuo da smo mi najbolja rukometna momčad svih vremena. To je kompliment koji jako godi. Nije mala stvar kada to kaže netko poput njega", izjavio je Onesta za Sportske novosti pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do polufinala nismo mogli spojiti dva dobra poluvremena, odigrali bismo dobro jedno ili drugo, ali ne oba. Kada smo to uspjeli povezati, onda smo i lakše došli do pobjede. Nakon Europskog prvenstva smo od heroja postali jadnici, a sada nas opet svi slave. Slavlje je možda malo preuranjeno jer tek se trebamo popeti na vrh planine", kazao je Onesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak pobjede Francuza opet je bio nesavladivi vratar Thierry Omeyer koji je ovako vidio zbivanja na terenu:

"Pokušavao sam cijelu utakmicu ostati potpuno usredotočen na zbivanja na terenu. Imam dovoljno iskustva i znao sam da se ne smijem nimalo opustiti. Nakon što sam dobro otvorio utakmicu, morali smo pokazati Hrvatskoj da se neće lako vratiti. Ključno je bilo kada su se vratili s 18:13 na 18:16, tada smo ponovno odgovorili i nismo dopustili potpuni priključak", izjavio je Omeyer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski rukometaši će se u nedjelju s Mađarima boriti za brončanu medalju, a utakmica počinje u podne.

Više o temi: specijal-201207200428004-Olimpijske igre

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo