ŠOKIRAO SVE / Cindrić obrazložio transfer u Rumunjsku: 'Možemo postići velike stvari'

Image
Foto: Pixsell/PIXSELL

Cindrić je otišao iz španjolskog prvaka Barcelone dvije godine prije isteka ugovora u rumunjski Dinamo iz Bukurešta

5.10.2023.
16:59
Pixsell/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić otišao je iz španjolskog prvaka Barcelone dvije godine prije isteka ugovora u rumunjski Dinamo iz Bukurešta te tako iznenadio rukometni svijet.

Image
TEŠKA ODLUKA /

Europski velikani u borbi za Cindrića: Žele ga bivši treneri koji znaju što može

Image
TEŠKA ODLUKA /

Europski velikani u borbi za Cindrića: Žele ga bivši treneri koji znaju što može

Cindrić je španjolskog velikana morao napustiti zbog financijskih poteškoća u kojima se klub nalazi, a za njegove usluge su bili zainteresirani najbolji klubovi svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, hrvatski se srednji vanjski, na opće iznenađenje, odlučio otići u Rumunjsku, a sada je objasnio i razloge svoje odluke.

''Ponosan sam na sve što sam postigao u Barceloni i imam samo lijepe uspomene. Xavi Pasqual, moj dugogodišnji trener iz Barcelone, jedan je od glavnih razloga zbog kojih sam se odlučio pridružiti Dinamu iz Bukurešta. Svidio mi se projekt i siguran sam da možemo postići velike stvari s njim na čelu. Mislim da cijela momčad ima velik potencijal i puno prostora za napredak. Europska liga je svake godine sve jača i ako mene pitate, postoje momčadi koje bi se bez problema mogle natjecati protiv najboljih momčadi Lige prvaka. Naš prvi cilj je osvojiti sve što možemo u Rumunjskoj, a u Europi osigurati plasman na finalni turnir našeg kupa'', rekao je Cindrić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pasqual o kojem Cindrić govori je trenutno trener Dinama iz Bukurešta, a bio je trener Barcelone kada je Cindrić 2019. prešao tamo iz poljskog Kielca. Osim Pasquala, u Bukureštu je još jedno Cindriću poznato lice, ono sportskog direktora Davida Barrufeta koji je također radio u Barceloni te je tada inzistirao da Cindrić dođe u Barcelonu.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo