ČERVAROVI MEZIMCI OBJASNILI ZAŠTO IGRAJU TAKO DOBRO: / 'Samo iz jednog razloga si ne smijemo dopustiti da smo loši'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Pobijedili smo u sve tri utakmice i ostvarili naše ciljeve, odigrali smo dobro i u obrani i u napadu'

14.1.2020.
18:23
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna vrsta otputovala je za Beč gdje nastavlja s natjecanjem na Europskom prvenstvu u drugoj fazi natjecanja. Hrvatska je promarširala kroz prvu fazu sa sve tri pobjede, a jedan od najbolji, Marko Mamić, zadovoljan je odrađenim u Grazu.

"Dojmovi su super, pobijedili smo u sve tri utakmice i ostvarili naše ciljeve, odigrali smo dobro i u obrani i u napadu. Sada idemo prema Beču gdje nas čeka sljedeća faza", kazao je Mamić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Šipić tvrdi da tek sada ide ono najteže.

"Sada nas čeka malo teži dio, četiri utakmice u Beču gdje već znamo dva protivnika, Njemačku i Španjolsku. Još se čeka iz B skupine da vidimo tko će proći, ali mislim da će nam tamo prvi protivnik biti Austrija. Moramo nastaviti igrati kao što smo igrali ovdje, pogotovo što se tiče obrane kao protiv Bjelorusije gdje smo je odigrali tako da stvarno nisu imali rješenje. Ako tako uđemo u utakmice u Beču, ne bi trebalo biti problema", kazao je Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

11.01.2020., Stadthalle Graz, Graz, Austrija - Europsko rukometno prvenstvo, skupina A, 2. kolo, Hrvatska - Bjelorusija. Marin SipicPhoto: Luka Stanzl/PIXSELL

Što se atmosfere tiče, Šipić veli da je sjajna.

"Atmosfera je uvijek luda, svi su uvijek spremni za zezanciju i šalu, ali kada se radi onda je ozbiljno. Jednostavno si ne smiješ dopustiti da budeš loš zbog ovih navijača koji su došli i odlučili te podržati", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometni Euro i utakmice hrvatske reprezentacije možete gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a Kauboje možete tekstualno pratiti UŽIVO i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo