ČERVAR ZAZIVA NOVO ČUDO: / 'Naši pozitivni ishodi nisu rezultat naše objektivne snage, već igre iznad svojih mogućnosti'

Image
Foto: PIXSELL

'Dečki su kroz protekle utakmice pokazali dobre momente, čak i iznenađujuće'

8.11.2018.
18:42
PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba u subotu će u Areni (20 sati) u 7. kolu Lige prvaka ugostiti prvaka Slovenije Celje Pivovarnu Laško, a trener Lino Červar istaknuo je da njegovi izabranici moraju ponovno igrati iznad svojih mogućnosti ako žele pobijediti.

'Nismo mislili o drugom krugu'

"Iako na početku Lige prvaka nismo mislili da možemo izboriti drugi krug s obzirom da je momčad izmijenjena i oslabljena, dečki su kroz protekle utakmice pokazali dobre momente, čak i iznenađujuće. I ti naši pozitivni ishodi nisu rezultat naše objektivne snage, već rezultat toga što su naši igrači dali iznad sto posto svojih mogućnosti, i zbog toga ih moram pohvaliti", kazao je u četvrtak trener Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada nam dolazi Celje, koje ima širi krug igrača, i to igrača koji mogu odlučiti utakmicu. Doveli su Accambrayja, francuskog reprezentativca, i sada, uz Nenadića, imaju dva respektabilna vanjska igrača, dvometraša. Na srednjoj poziciji imaju dva mlada igrača, Malusa i Ovničeka, koji nam također mogu stvarati probleme, jer su nositelji kontre i polukontre. Morat ćemo ponovno igrati iznad svojih mogućnosti. Moramo nametnuti svoju igru, imati snažnu obranu kao u Nantesu i Flensburgu, a u napadu moramo igrati raznovrsno i što manje griješiti kako bismo spriječili njihovu tranziciju", ocijenio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv navijačima

Na ljestvici skupine B vodi PSG sa 12 bodova, Pick Szeged ima 10, Nantes i Flensburg po 6, Skjern 5, Celje 4, PPD Zagreb 3 boda, a Motor Zaporožje 2 boda.

Trener PPD Zagreba pozvao je navijače da dođu u što većem broju u subotu u Arenu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskoristio bih priliku da pozdravim naše Bijele lavove, kojih nije puno, ali svaku utakmicu pokazuju ljubav prema klubu. Volio bih da imamo još više Bijelih lavova i pozivam navijače da dođu i da nam daju podršku, jer nam treba njihova pomoć".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo