ČERVAR OSTAO BEZ NAJBOLJEG JUNIORA NA SVIJETU: / Hrvatska vanjska linija postaje sve tanja

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Lini Červaru tako su ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić

7.1.2020.
14:18
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija na novim je mukama. Nakon što su zbog ozljeda uoči Europskog prvenstva u rukometu otpali Lovro Mihić, Fran Mileta i Luka Šebetić, danas je iz istog razloga otpisan i Ivan Martinović.

Rukometaš njemačkog Burgdorf Hannovera ozlijedio je gležanj tijekom sinoćnjeg treninga u Poreču. Dodatne pretrage danas tijekom dana u Zagrebu pokazale su da je došlo do takve ozljede zbog koje će najbolji igrač posljednjeg Svjetskog juniorskog prvenstva morati pauzirati najmanje mjesec dana, stoji na službenoj stranici HRS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RUKOMETNI EURO JE IZA UGLA: Evo kada i s kim igra Hrvatska i gdje sve to možete gledati

"Ivanu Martinoviću je nažalost pukla peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija. Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana. Drugim riječima za njega je Europsko prvenstvo izgubljeno", rekao je liječnik hrvatske reprezentacije Krešimir Rotim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lini Červaru tako su ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić. Hoće li voditi obojicu ili samo jednoga, pa s dešnjakom povremeno igrati na toj strani saznat ćemo tijekom večeri na konferenciji za medije koja je zakazana u 17:30 sati, u dvorani Kaptol, hotel Panorama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo