Čak osam Hrvata odlučuje o prvaku Njemačke!

Rukometaši HSV-a, za koje nastupa hrvatski trojac, Vori, Duvnjak i Lacković, već u 31. kolu Bundeslige imaju priliku doći do naslova njemačkog prvaka.

11.5.2011.
19:39
VOYO logo

Jedan od istaknutijih pojedinaca sjajne ovogodišnje sezone HSV-a proslavljeni je reprezentativac Hrvatske Blaženko Lacković.

Lac je u ekskluzivnim intervjuu za njemački portal Sportal.de najavio toliko željeni susret sa Gummersbachom, kao i skorašnji polufinalni dvoboj sa Ciudad Realom u polufinalu europske Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haubica iz Novog Marofa, kako ga kolege zbog razornog udarca vole zvati, u tri je navrata osvajao naslov prvaka sa rukometašima Zagreb CO-a, no od tada njegova riznica medalja skupljala je samo paučinu.

"Osvajanje naslova u bilo kojoj zemlji najvažnija je stvar. Imam tri naslova prvaka Hrvatske, no otkad sam došao u Njemačku sve je stalo. Dok sam igrao u Flensburgu krajnji domet nam je bilo drugo mjesto jer je Kiel bio jednostavno predominantan", prisjeća se Lac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV-ove račune u ključnoj utakmici pokušat će pomrsiti Gummersbach, momčad u kojoj igra čak četiri Hrvata, Vedran Zrnić, Drago Vuković, Josip Valčić i Vjenceslav Somić.

Važno je napomenuti kako je još jedna važna protivnička karika također iz Lijepe naše. Sead Hasanefendić glavni je strateg gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno nije bitno tko se nalazi nasuprot nas. Cijele sezone smo radili jako dobro i svjestan sam da još nije sve gotovo. Moramo ostati koncentrirani i do kraja sezone iskoristiti sve ono što nam se pruža", samouvjeren je Lacković.

Odmah nakon spomenutog bundesligaškoj susreta slijedi polufinalni sraz Lige prvaka s Ciudad Realom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajan je osjećaj naći se u polufinalu, jako sam sretan. Ciudad je sjajan protivnik koji u meni ipak ne budi toliku motivaciju koliko to radi sama činjenica da prolazak donosi finale", zaključio je na kraju.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo