POKAZALI SU SRCE I ... / Branko Tamše nakon velikog trijmufa u Našicama i plasmana u Europsku ligu: "Moji igrači imaju veliko ono dolje"

Image

Gromovi su napravili pravu malu senzaciju i postigli osam pogodaka više što im je bilo dovoljno.

5.10.2022.
17:08
VOYO logo

Našički Nexe je u utorak pred domaćom publikom napravio pravu senzaciju. Nakon poraza u prvoj utakmici kod poljskog KS Azoty Pulawya prolazak je djelovalo kao nemoguća misija, a šansa za plasman u skupine Europske lige su svedene na minimum. Našičani su odigrali jednu od najlošijih utakmica u proteklom razdoblju i upisali poraz s rezultatom 32:26 i imali zaostatak od čak šest pogodaka.

Ponovili su tim poduhvatom Našičani situaciju iz prošlogodišnjih kvalifikacija za EHF Europa ligu kada su nakon poraza od šest pogodaka razlike od Silkeborga uspjeli kod kuće to nadoknaditi te na posljetku doći čak do Final Foura tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branko Tamše, trener Nexea, izjavio je nakon trijumfa:

"Glas kod mene nije problem. Mogu vikati pet dana u nizu ako treba. Bit ću kratak. Čestitke igračima koji su pokazali da imaju ono dolje tako veliko i zato sam tako ponosan i sretan. I hvala svima koji su vjerovali u nas, svim ljudima koji su bili uz nas od prve do zadnje sekunde. Hvala publici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo