stručnjak bogatog rezimea / Branko Tamše i službeno naslijedio Červara na klupi PPD Zagreba: 'Neće biti lako, ali spreman sam!'

Bivši trener Celja u ponedjeljak je i službeno predstavljen kao novi trener hrvatskog rukometnog prvaka

7.1.2019.
15:11
VOYO logo

Slovenski rukometni stručnjak Branko Tamše i službeno je preuzeo klupu PPD Zagreba. 

Bivši trener slovenskog velikana Celja na toj će poziciji naslijediti aktualnog izbornika hrvatske reprezentacije Linu Červara, koji je na klupi hrvatskog prvaka proveo tek pet mjeseci. Tamše je pak potpisao ugovor koji istječe nakon 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

41-godišnji Slovenac nedavno je dobio otkaz u Celju, klubu koji je pod njegovim vodstvom od 2014. do 2018. godine osvojio ukupno 14 titula, što znači da Slovenac u hrvatsku prijestolnicu svakako donosi pobjednički mentalitet. 

"Sretan sam što sam ovdje. Ovo je korak naprijed, novi veliki izazov u mojoj trenerskoj karijeri i radujem se radu u PPD Zagrebu. Ja sam čovjek koji voli puno raditi, jedva čekam da sve počne ovdje, nadam se da ćemo napraviti Zagreb kakav svi žele."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je Tamše kako mu je ključno u razgovorima za novi posao bilo da mu se svidi vizija kluba. 

"Svidjelo mi se kako su mi klupsko čelnici predstavili svoje ciljeve. Brzo smo pronašli zajednički jezik i sad je vrijeme za posao, idemo dalje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao ključni segment igre na kojem će raditi Tamše ističe obranu. 

"Želim da igramo čvrstu, agresivnu obranu koja će nam omogućiti brzu tranziciju i lagane pogotke. Sviđa mi se i što imamo mnogo mlađih igrača i sigurno je da ću im svima dati zasluženu priliku." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski stručnjak se na kraju zahvalio prethodnim trenerima koji su mu utabali put u novom klubu. 

"Ovim putem se želim i zahvaliti Lini Červaru i svim ostalim trenerima koji su radili ovdje prije mene jer smatram da su napravili odličan posao. Sad je vrijeme da se sve ono što su oni već napravili digne na višu razinu, neće biti lako ali spreman sam", rekao je Tamše na svom službenom predstavljanju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo