BALIĆ KOMENTIRAO ČERVARA I KAUBOJE: / Detektirao slabe točke i zanimljivo primijetio - 'Jedan igrač bi trebao puno više igrati'

Image
Foto: Screenshot RTL

'Bit će malo nezgodno s Austrijom, imaju bolju ligu, imaju neke igrače'

14.1.2020.
21:24
Screenshot RTL
VOYO logo

Prema mnogima najveći rukometaš svih vremena Ivano Balić prokomentirao je za RTL trenutni nastup Hrvatske na Europskom prvenstvu te istaknuo da momčad vidi u polufinalu natjecanja, a tamo je ipak sve moguće...

"Dobro je dobri su, malo više se traže u napadu nego u obrani. U obrani je sve stvar volje i želje, da budeš malo agresivniji. Napad? Imamo te neke uigrane varijante gdje se Karačić, Cindrić i Duvnjak izmjenjuju. Po meni bi više igrati Mamić da imamo više taj vanjski šut, ali ne da mu se dopušta da igra dva na dva, nego da ide na šut. Šego brani dobro bolje nego onu prošlu utakmicu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će malo nezgodno s Austrijom, imaju bolju ligu, imaju neke igrače. Ždrijeb nam ide na ruku, svašta se čudno događalo, ali treba biti hladne glave i iskoristiti priliku da se ode u polufinale. Mi smo reprezentacija koja mora doći do polufinala, ali treba se puno toga posložiti", rekao je Balić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometni Euro i utakmice hrvatske reprezentacije možete gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a Kauboje možete tekstualno pratiti UŽIVO i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo