Pila naopako / Babić biranim riječima o Nexeu prije uzvrata Europske lige: 'U jednoj su stvari među najboljima u Europi'

Image
Foto: profimedia.hr

Babić nakon pobjede u makedonskoj Superligi nije mogao izbjeći pitanja o europskom izazovu koji je pred njegovom momčadi te je biranim riječima govorio o Nexeu

5.4.2022.
8:38
profimedia.hr
VOYO logo

Eurofarm Pelister i Nexe u utorak igraju u Bitoli uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige nakon što su prošlog tjedna Našičani pobijedili na domaćem terenu 29:26 te na vruće gostovanje putuju s tri gola zalihe.

Halil Jaganjac i društvo su imali tjedan dana odmora između dvije utakmice protiv makedonskog predstavnika s obzirom na to da ovog vikenda nisu igrali. S druge strane Pelister kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Željko Babić pobijedio je Ohrid u prvenstvenoj utakmici s 29:23 nošeni dobrom predstavom Stipe Mandalinića koji je upisao pet pogodaka u tom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se jaki adut Pelistera

Eurofarm je izgledao razigran, a posebno je impresivan bio vratar Kizić koji je proglašen i za igrača kola. Treba zabilježiti da se na teren vratio i Pelisterov kapetan Josip Perić.

Image
neponovljivi /

Jedan i jedini, legendarni Ivano Balić slavi rođendan! Prisjetite se njegovih najboljih poteza

Image
neponovljivi /

Jedan i jedini, legendarni Ivano Balić slavi rođendan! Prisjetite se njegovih najboljih poteza

"Nije još 100 posto spreman. On je kapetan, važan igrač, ali momčad je pokazala da može i bez njega. Želim da igra, ali momčad je jača od pojedinca", naglasio je nakon utakmice Željko Babić za portal 24rakomet.mk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sprema se žestok uzvrat u Makedoniji

Babić nakon pobjede u makedonskoj Superligi nije mogao izbjeći pitanja o europskom izazovu koji je pred njegovom momčadi te je biranim riječima govorio o Nexeu.

"Mislim da je Nexe u jednoj stvari među najboljim momčadima u Europi, ali sad nije vrijeme da to otkrivamo", skrovit je bio Babić ponudivši novinarima idealan naslov ovom izjavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju treba naglasiti da Nexe usprkos solidnoj prednosti iz prvog susreta nipošto nije osiguralo prolazak dalje te će današnjem susretu morati pristupiti maksimalno ozbiljno, pogotovo što ih u Makedoniji očekuje bučna, pomalo fanatična atmosfera u dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo