Balić na predstavljanju u Madridu oduševio navijače!

Hrvatski rukometaš Ivano Balić predstavljen je u petak kao novo pojačanje španjolskog doprvaka Atletico Madrida, a navijačima je odmah poručio kako je došao osvojiti Ligu prvaka.

24.8.2012.
17:13
VOYO logo

Nakon što mu je istekao ugovor s CO Zagrebom, Balić (33) se na jednu sezonu obvezao Atleticu, a glavnu želju ne skriva - trijumf u Ligi prvaka. "Posljednjih sam godina često razmišljao o tom natjecanju. Sretan sam što sam došao u Madrid i želim s Atleticom osvojiti Ligu prvaka.", izjavio je Balić te priznao da je Atletico dugo bio zainteresiran za njega. "Dugo sam razmišljao i odlučio doći u Atletico jer je to najbolja opcija. Ovdje mogu igrati na najvišoj razini, a radit ću s Talantom Dušebajevim koji je jedan od najboljih svjetskih trenera. U četvrtak sam trenirao dva sata i brzo sam se prilagodio njegovom sustavu. Nadam se da ću uskoro i zaigrati." Jedan od najboljih rukometaša svih vremena već je igrao četiri godine u Španjolskoj, od 2004. do 2008. je bio član Portland San Antonija. Priznao je da mu je nekoliko prijatelja iz Pamplone poslalo poruku, čestitavši mu na dolasku u Atletico. "Kad sam bio u Portlandu, liga je bila jača. Sada su je zahvatili ekonomski problemi i kvaliteta je pala. Potpisao sam samo na godinu dana jer su financijski teška vremena i tako je bilo najbolje", objasnio je Balić.

"Nitko od suigrača nije bio na Balićevu predstavljanju. To je bilo njegovih pet minuta. Inače, Ivano je već održao nekoliko treninga i vidi se da će nam njegovo iskustvo i te kako dobro doći. Pričalo se onako potiho da bi mogao doći, ali nitko nije ozbiljno računao da bi se to moglo i dogoditi. Da je potpisao za nas, doznao sam dan prije", rekao je Kiro Lazarov, bivši igrač Zagreba i makedonski reprezentativac koji igra za Atletico i dodao: "Bez obzira na to što su neki govorili da se baš ne slažemo u igri, mislim upravo suprotno. Bit ćemo sjajan tandem u Madridu." Hoće li Balić dobiti kod Talanta Dušebajeva veću minutažu nego primjerice kod izbornika Slavka Goluže? "Ne znam, ali znam da kod Dušebajeva svi igraju podjednako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivano još nije našao stan. "Nije stigao. Tražit će ga nakon povratka iz Dohe. U nedjelju putujemo na Svjetsko klupsko prvenstvo i nadamo se prvom trofeju ove sezone. No, Kiel je isto jak", kazao je Lazarov koji je pratio i nastup hrvatske reprezentacije u Londonu. "Igrali ste zaista najbolji i najljepši rukomet, samo nikako da odigrate pravu utakmicu protiv Francuza", izjavio je Lazarov i na kraju zaključio:

"Svi jedva čekamo sraz s Barcelonom 8. rujna. S Balićem će biti sve puno lakše", zaključio je Lazarov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo