[ANKETA] POHOD DO MEDALJE ILI NEVIĐENI DEBAKL? / Pitamo vas kako će Hrvatska proći na Europskom prvenstvu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prema kladionicama Hrvatska nije u užem krugu favorita, blizu prvih pet, ali ne i unutra. Ispred nas svrstavaju se Španjolska, Švedska, Njemačka, Danska i Francuska

8.1.2020.
23:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija stigla je u srijedu u Graz na Europsko prvenstvo koje počinje sutra, a koje ćete moći gledati na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, kao i pratiti na portalu Net.hr

Tijekom priprema ostali smo bez četvorice igrača. Lijevo krilo Lovro Mihić i desno, 19-godišnji srebrni junior Fran Mileta neće igrati, isto kao niti šuter Luka Šebetić i MVP prošloljetnog U-21 SP-a na kojem je Hrvatska osvojila povijesno srebro Ivan Martinović. Nema ni Manuela Štrleka, kojem su vrata reprezentacije zatvorena, barem ako ćemo vjerovati riječima onom što je rekao ključni čovjek hrvatskog rukometa Zoran Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KREĆE EURO, ČERVAR PORUČUJE: /

'Imamo strašan hendikep, nije lako, ali upravljam brodom zvanim Hrvatska'

Image
KREĆE EURO, ČERVAR PORUČUJE: /

'Imamo strašan hendikep, nije lako, ali upravljam brodom zvanim Hrvatska'

Prva utakmica na rasporedu je danas u 20:30 sati protiv Crne Gore, a u skupini A još ćemo igrati s Bjelorusijom i Srbijom. Raspored utakmica Hrvatske možete pogledati OVDJE.

“Crna Gora je jedna odlična ekipa, pobijedili su Dansku, svjetskog prvaka, u Crnoj Gori. Igraju jako agresivnu obranu, tako da ćemo morati biti jako koncentrirani. Prošle godine smo imali jako neugodno iskustvo s Brazilom, i to nam treba biti opomena,” kazao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za što smo sve sposobni?

Prema kladionicama Hrvatska nije u užem krugu favorita, blizu prvih pet, ali ne i unutra. Ispred nas svrstavaju se Španjolska, Švedska, Njemačka, Danska i Francuska.

A pitamo vas što vi mislite, kako će Hrvatska završiti na ovom prvenstvu? Svoje mišljenje izrazite u našoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo