HOLOGRAMI, ŠPREM U ŠVEDSKOJ, PORTALi... / Hologrami, Šprem u Švedskoj i gomila noviteta: Evo što vas čeka u emisiji Vrijeme je za rukomet

Image

Rukomet u siječnju ne može proći bez emisije RTL-ove emisije Vrijeme je za rukomet. Ekipa u studiju RTL-a svake godine donosi novitete i fantastične vizualne efekte. Evo što vas čeka ove godine.

13.1.2023.
17:36
VOYO logo

Već smo na polovici siječnja, a to znači samo jedno. Počinje rukometno ludilo na RTL-u. Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i Poljskoj pratite isključivo na programima RTL-a, platformi Play i portalu Danas.hr. U Švedskoj se nalazi naša Ines Goda Forjan i komentator Filip Brkić, dok će u RTL-ovom studiju emisiju Vrijeme je za rukomet voditi Marko Vargek i Ivona Hemen. Stručni komentatori u studiju su Petar Metličić, Drago Vuković i Goran Šprem.

I ove godine vas prije i poslije utakmice očekuje gomila noviteta. Tako ćemo ponovno imati hologramski prikaz igrača u studiju nakon utakmice, a naš stručni komentator Goran Šprem virtualno će se preseliti na teren u Švedskoj. U liveove ćemo ulaziti kroz portale, dok će Domagoj Duvnjak ubaciti loptu u dnevni boravak svih gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska svoj put prema naslovu Svjetskog prvaka započinje večeras od 20:30 utakmicom protiv Egipta. Tu utakmicu kao i sve ostale utakmice Svjetskog prvenstva možete pratiti na RTL-u, platformi Play i portalu Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo