NIJE IM DOBRO SJELO / Navijači ogorčeni nakon poraza Hrvatske: 'Neka više netko smjeni Horvata dok je vrijeme'

Image

Nakon dana odmora, Horvatove izabranike u nedelju (20.30 sati) očekuje dvoboj protiv reprezentacije SAD-a koja je u petak ostvarila povijesnu, prvu pobjedu na svjetskim prvenstvima svladavši Maroko sa 28-27.

13.1.2023.
23:53
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija doživjela je u petak jedan od najtežih poraza na otvaranju velikih natjecanja izgubivši od Egipra 22-31 (12-16) u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj, odigranoj u Husqvarna Gardenu u Jonkopingu.

Marin Šipić je sa pet pogodaka bio najbolji strijelac Hrvatske, a po četiri pogotka postigli su Ivan Martinović, Igor Karačić i Filip Glavaš. Vratari su zajedno imali pet obrana, četiri Dino Slavić, a jednu Dominik Kuzmanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Egipćana je sa sedam pogodaka prednjačio Mohsen Mahmoud, a po pet golova postigli su Yehia Elderaa i Ali Mohamed. Vratar Karim Hendawy je uz 10 obrana postigao i jedan pogodak.

Navijačima je jako teško pao poraz pa tako komentiraju sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka netko zamijeni Horvata dok je vrijeme. Dajte nam nekog Dalića. S Croatia Cupa na Svjetsko. Hhhh jad i bijeda",

"A što se drugo moglo očekivati s ovim klaunom od izbornika. A Egipat je igrao polufinale prošlog svjetskog gdje su ljudi izgubili u produžetku od Danske i igrali su četvrtfinale Olimpijade gdje nas nije ni bilo. Tako da ovo nije nikakvo iznenađenje. Možda je za nekoga tko je danas počeo pratiti rukomet. Mi smo tromi, spori i bezidejni i to se neće uskoro promijeniti. Pogotovo pod ovim izbornikom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ima imalo poštenja, Horvat ce odmah na terenu dati izjavu i podnijet ostavku, neće ni ući s igračima u autobus. Vise se puta uhvatio za glavu nego sto su mu vratari imali obrana…Znaju li u Wetzlaru sto su doveli?"

"Realno stanje hrvatskog rukometa, Metličić sve točno rekao!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toliko smo se pripremali za ovu utakmicu, da smo u 20 minuti promijenili cijeli sastav….
Katastrofa…..ako sad nije vrijeme za promijene nije nikada….Izbornik nam je unazadio igru za dvije svjetlosne godine….i ono što znamo pod njegovim vodstvom ne znamo…."

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo