TO SE NE ZABORAVLJA / Mirko Alilović otkrio koji ga je poraz najviše pogodio: 'Promašio je, a ovi su mu dosudili penal'

Image

Mirko Alilović, bivši vratar hrvatske reprezentacije, koji trenutačno igra za mađarski KC Veszprém, nakon Domagoja Duvnjaka i Slavka Goluže gostovao je u Fresh Start podcastu s našom novinarkom i voditeljicom Ivonom Hemen

30.1.2023.
20:47
VOYO logo

Nakon Domagoja Duvnjaka i Slavka Goluže u Fresh Start podcast kod Ivone Hemen stigao je Mirko Alilović. Proslavljeni vratar osvrnuo se na najbolje dane hrvatske rukometne reprezentacije, ali i nadu koju mu daju naši mladi igrači.

Ivona je upitala Alilovića koji ga je gol najviše zabolio no Mirko joj je otkrio koji je poraz ostavio u njemu dubok trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam stvarno koji me gol zabolio, ali najviše boli onaj poraz od Francuske u Zagrebu. Uz to što smo imali šanse, na 21:20 ili 22:20 Abalo je skočio, promašio je, a ovi su mu dosudili penal. Mislim bilo je tu dosta sitnih detalja koji su mogli prevaliti na našu stranu ali nisu mogli ili nisu htjeli. Bio je jedan članak u novinama koji je bio totalna motivacija. To je bilo za staviti krunu na cijelu tu generaciju Balića, Metličića, Lackovića, Vorija. Baš da ih okruniš doma i da su napravili sve u vašim životima. Šteta za to finale što smo izgubili ali šta je tu je."

Osim toga, proslavljeni rukometni vratar je za Ivonu Hemen, ali i gledatelje podcasta, smiksao svoj smoothie pa će svima kojima treba zdrav prijedlog, ali i dobar detoksikacijski fresh start, njegova najdraža kombinacija voća s malo povrća zasigurno biti dobra inspiracija. Cijeli podcast možete pogledati na našem Youtube kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fresh Start podcast, koji je nastao u suradnji s partnerom Lidlom, gledateljima donosi i bogate nagrade, a u svakoj epizodi 10 gledatelja ima priliku osvojiti Lidlov poklon-bon u vrijednosti od 135 eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo