Ruka ostala čitava, ali ne i ponos (FOTO) (VIDEO)

Ivanović ne prihvata izvinjenje Suareza

23.4.2013.
14:11
VOYO logo

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović ipak nije prihvatio izvinjenje koje mu je uputio igrač Liverpula Luis Suarez.

Podsetimo, Urugvajac je tokom derbi utakmice Premijer lige proteklog vikenda ugrizao za ruku kapitena srpske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se Suarez preko društvene mreže Twitter zahvalio Ivanoviću što je prihvatio izvinjenje, on je to demantovao.

Golman "plavaca" Petr Čeh je izjavio da srpski defanzivac "uopšte nije zadovoljan" posle svega što se desilo, ali da neće podneti krivičnu prijavu protiv napadača Liverpula Lekaski tim Čelsija je pregledao Ivanovića posle utakmice ali nisu pronašli nikakve tragove ujeda, baš kao ni policajac koji je u ponedeljak posetio trening centar londonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji na Ostrru su preneli informaciju da je do prvobitnog sukoba došlo pošto se Ivanović suočio sa Suarezom zbog njegovog udarca laktom u prvom delu igre.

Na snimcima izlaska igrača sa terena u poluvremenu vidi se da je Suarez stavio ruku na glavu srpskog defanzivca u pokušaju da umiri njegov protest pa je rasprava nastavljena u tunelu, a konačan sukob je kulminirao "grickanjem" ruke Branislava Ivanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luverpul je nagovestio da će kazniti Suareza oduzimanjem dvonedeljne plate i poslati ga na program za savladavanje besa, a kakva će tek biti sankcija FA Engleske ostaje da se vidi, pošto ovo nije bio prvi ispad urugvajskog napadača u Premijer ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo