prvi poeni u nba karijeri / Rudež uz torpediranje trica ubacio 11 poena u porazu Indiane

Image
Foto: YouTube Screenshot

Statistika utakmice Indiana - Memphis pokazat će i da je u vrijeme kad je Rudež bio na parketu, njegova momčad bila čak 14 poena u plusu, a trener Frank Vogel je hrvatskom košarkaškom reprezentativcu u ovom dvoboju dao nešto manje od 20 minuta.

1.11.2014.
10:00
YouTube Screenshot
VOYO logo

Damjan Rudež je odigrao najbolju utakmicu u dresu Indiane, ubacio 11 poena šutirajući trice 3-4, ali su Pacersi u svojoj drugoj ovosezonskoj utakmici na domaćem terenu poraženi od Memphisa sa 89-97.

Statistika utakmice Indiana - Memphis pokazat će i da je u vrijeme kad je Rudež bio na parketu, njegova momčad bila čak 14 poena u plusu, a trener Frank Vogel je hrvatskom košarkaškom reprezentativcu u ovom dvoboju dao nešto manje od 20 minuta (19:39). Rudež je bio četvrti strijelac momčadi, iza Copelanda koji je ubacio 16 poena, Milesa sa 13 i Sloana sa 12 koševa. Memphis su do pobjede predvodili centri Zach Randolph (22 koša, 13 skokova) i Marc Gasol (20 poena, 6 skokova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo u tom dijelu dobro odradili svoj posao. Donijeli smo pozitivnu energiju, imali dobar pristup, igrali dobru obranu i pogađali šuteve. Pokazali smo da možemo imati pozitivan utjecaj na rezultat i nadam se da ćemo to nastaviti činiti", rekao je Rudež u izjavi za službenu internetsku stranicu Pacersa.

Najuzbudljivija utakmica odigrana je u Chicagu, gdje su Bullsi propustili nanijeti drugi ovosezonski poraz Clevelandu koji je nadoknadio pet poena zaostatka u posljednjoj minuti četvrte četvrtine te u produžetku izborio pobjedu 108-114. Cavse je predvodio LeBron James sa 36 poena i osam skokova, dok je Kyre Irving postigao 23 koša. Bullse su sa 20 poena predvodili Kirk Hinrich i Derrick Rose, koji je zbog lakše ozljede skočnog zgloba u igri proveo samo 25 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Suns su na svom parketu izborili pobjedu (94-89) nad aktualnim prvacima San Antonio Spursima. Čak šestorica košarkaša domaće momčadi imala su dvoznamenkasti učinak, a sa 23 poena ih je predvodio Isaiah Thomas. Markieff Morris je ubacio 20 uz 11 skokova. Najbolji igrač Spursa je sa 19 poena i 6 asistencija bio Tony Parker, dok je Tim Duncan ubacio 16 koševa uz 9 skokova.

U Staples Centeru je odigran gradski derbi, u kojem su LA Clippersi nadigrali LA Lakerse (111-118), formalno domaćine u ovom dvoboju. Blake Griffin je Lakersima utrpao 39 poena uz 7 skokova, a Jamal Crawford je dodao 22 koša za pobjednike koji su imali još trojicu igrača s dvoznamenkastim učinkom. Jordan Hill sa 23 i Kobe Bryant sa 21 poenom predvodili su strijelce Lakersa kojima je ovo treći uzastopni poraz na startu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo