Vardy i Butland samo za RTL / RTL u kampu Engleza: 'Nigerija je moćna, ali ako Modrić bude imao dan neće biti problema'

Više od 200 novinara, preko 50 kamera i oko 500 navijača došlo je vidjeti u akciji Englesku Garetha Southgatea već na prvom treningu

13.6.2018.
19:58
VOYO logo

Engleska je stigla na Svjetsko prvenstvo. Naravno, kakav bi to doček bio bez rock'n'rolla i bez pljeska oduševljenih ruskih navijača. Izbornik Gareth Southgate primio je kruh kao simbol tradicionalne ruske dobrodošlice, a zatim je krenuo trening. Tunis, Panama i Belgija njihov su put na Svjetskom prvenstvu.

"Mogla bi biti teška grupa, rekao sam prije svi koji su se kvalificirali igraju dobro, prošli su kvalifikacije. Mogu nam stvoriti probleme, no možemo i mi njima i to moramo učiniti", ističe napadač Jamie Vardy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš prvi protivnik Hrvatske, Nigerija, bila je predzadnja provjera Engleza prije Rusije. Jamie Vardy i Jack Butland za RTL su otkrili koji bi Hrvati mogli biti ključ pobjede.

"Oni su jaki, moćni, ali Hrvatska ima odlične igrače posebno Modrića mislim da će on biti sposoban naći neki prostor u sredini. Ako Modrić bude imao dobar dan mislim da će biti dobra utakmica za Hrvatsku", smatra engleski rezervni vratar Jack Butland

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to prijateljska utakmica, puno izmjena u igri, ne mogu na temelju toga donosit zaključke. Kao što ste rekli Lovren je dugo u Premier ligi, nadam se da će vas učiniti ponosnima", ističe Vardy.

Cijenjeni su Hrvati u Premiershipu, a sada kada je Premiership došao u Rusiju, izgledalo je to ovako: Više od 200 novinara, preko 50 kamera i oko 500 navijača došlo je vidjeti u akciji Englesku Garetha Southgatea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bez velikih imena poput Rooneyja, Lamparda, Gerarda - prvi trening Engleske potvrdio je da je i među navijačima i dalje nogometna velesila. 52 godine su prošle otkako su osvojili Svjetsko prvenstvo, a Gareth Southgate poveo je mladu momčad u Rusiju za koju tvrdi da je spremna opravdati laskavu titulu jednog od najvećih favorita za naslov prvaka.

Engleska i Hrvatska susjedi u Rusiji. Kampovi su udaljeni 20-ak kilometara, a kada su nas engleski novinari prepoznali, odmah su se sjetili velikih rivalstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo dobrih trenutaka također imali smo i loših trenutaka protiv Hrvatske pogotovo na Wembleyu, kada je izbornik dao otkaz. Naše utakmice su uvijek zanimljive u to nema sumnje", kazao nam je Andy Dunn, novinar Daily Mirrora.

Obje reprezentacije s velikim su očekivanjima doputovale u Rusiju i nadaju se da će ostati što duže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo