JUTRO JE PAMETNIJE OD VEČERI / Rooney se ispričao navijačima

Image

Wayne Rooney ispričao se engleskim navijačima koje je uvrijedio nakon utakmice protiv Alžira.

19.6.2010.
17:01
VOYO logo

Engleski napadač Wayne Rooney ispričao se u subotu navijačima koje je uvrijedio nakon uatkmice protiv Alžira. Englezi su odigrali siromašnih 0:0, a njihovi navijači nadjačali su i vuvuzele te glasnim zvižducima ispratili igrače s terena.

Dok je napuštao travnjak, Rooney se unio u kameru i cinično poručio: "Baš je lijepo kad te vlastiti navijači vrijeđaju. To se zove podrška". Dan kasnije Rooney se ispričao navijačima i svoj postupak opravdao vlastitom frustracijom zbog igre i rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A engleski novinari doista nisu štedjeli svoje zvijezde nakon sramotne predstave protiv Alžira "Klauni", "Beznadne neznalice", "Mekušci", "Bijednici"..., samo su neki od epiteta kojima su častili svoje nogometaše.

Ništa milosrdniji nisu ni navijači koji su potrošili tisuće funti da bi gledali "mučenje" umjesto igara koje bi ih nakon 44 godine odvele do najželjenijeg trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva odigrana kola Englezi imaju samo dva boda i sada su se doveli u sutuaciju da u zadnjem kolu strahuju od - Slovenije. No, još uvijek imaju izgledne šanse jer će pobjedom nad našim susjedima proći u drugo kolo. A pitanje je hoće li to zadovoljiti njihove navijače i novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo