UVJERLJIVE POBJEDE NIJEMACA / Ronaldo sredio 'Staru damu', Zlatan zabio četiri komada!

Image
Foto: AP

Europski prvak Bayern je u Munchenu deklasirao Viktoriju Plzen 5:0, a identičnim rezultatom je PSG slavio u Bruxellesu protiv Anderlechta. Bayer Leverkusen je deklasirao Šahtar 4:0, a Manchester United je jedva pobijedio Real Sociedad 1:0.

23.10.2013.
22:45
AP
VOYO logo

U najzanimljivijoj utakmici večeri u Ligi prvaka Real Madrid je na Santiago Bernabeuu pobijedio Juventus 2-1.

Europski prvak Bayern je u Munchenu deklasirao Viktoriju Plzen 5-0, a identičnim rezultatom je PSG slavio u Bruxellesu protiv Anderlechta. Bayer Leverkusen je deklasirao Šahtar 4-0, a Manchester United je jedva pobijedio Real Sociedad 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju B skupine vidjeli smo zanimljiv nogomet u kojem je Real slavio 2-1, no do boda je mogao i Juventus i to s igračem manje. Oba gola za 'Kraljevski klub' postigao je CristianoRonaldo (5, 28-11m), dok je strijelac za goste bio Llorente (22). Juve je od 48. minute igrao bez isključenog Chiellinija, no Real nije uspio iskoristiti igračku prednost, čak je u završnici mogao primiti gol, no Giovinco je loše reagirao u dvije izgledne situacije. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odradio je svih 90 minuta u domaćim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz skupine Galatasaray je u Istanbulu pobijedio FC Kopenhagen 3-1. Turski sastav je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, a strijelci su bili FelipeMelo (10), WesleySneijder (38) i DidierDrogba (45). U nastavku je Claudemir tek ublažio poraz golom u 88. minuti.

Na ljestvici vodi Real s devet bodova, Galatasaray ima četiri, Juve dva, a Kopenhagen jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski prvak Bayern je u susretu 3. kola D skupine deklasirao Viktoriju Plzen 5-0. Bavarski sastav je poveo u 25. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Ribery. Na 2-0 je povisio Alaba u 37. minuti na asistenciju hrvatskog reprezentativca MarijaMandžukića. U nastavku susreta Bayern je postigao još tri pogotka, a strijelci su bili Ribery (61), Schweinsteiger (64) i Gotze (90). Mandžukić je započeo utakmicu od prve minute i igrao je do 71. minute kada ga je zamijenio Pizzaro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu skupine Manchester City je na gostovanju pobijedio moskovski CSKA 2-1.

Na ljestvici vodi Bayern s devet bodova, City ima šest, CSKA tri, a na začelju je Viktorija bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu A skupine Bayer je u Leverkusenu razbio Šahtar 4-0 uz dva postignuta gola Kiesslinga (22, 72), a strijelci su bili i Rolfes (50), te Sam (57). Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna odigrao je cijeli susret za ukrajinski sastav, dok EduardodaSilva ponovo nije ulazio u igru.

U drugom dvoboju Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Real Sociedad 1-0, a pogodak odluke postignut je u 2. minuti kada je Martinez zatresao vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Na ljestvici vodi United sa sedam bodova, Leverkusen ima šest bodova, Šahtar tri, a Real Sociedad je bez bodova na začelju.

U skupini C PSG je nastavio pobjednički niz i protiv Anderlechta pobijedivši u Bruxellesu 5-0. PSG je već u prvom poluvremenu vodio 3-0, a sva tri gola zabio je ZlatanIbrahimović (17, 22, 36). 'Ibro' je svoj show nastavio i u drugom poluvremenu postigavši još jedan gol u 62. minuti, a među strijelce se upisao i Cavani (52).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica i Olympiakos su u Lisabonu odigrali bez pobjednika 1-1. Gosti su poveli golom Domingueza u 29. minuti, a izjednačio je Cardozo u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi PSG s maksimalnih devet bodova, Olympiakos i Benfica imaju po četiri boda, a na začelju je Anderlecht bez bodova.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo