prekinuo medijsku šutnju / Ronaldo: 'Ostajem u Realu, razočaran sam količinom lažnih vijesti o meni!'

Image
Foto: AP Images

"U najboljem sam svjetskom klubu i ponovno želim osvajati naslove. Uvjeren sam da i hoću", optimistično je zaključio Ronaldo

28.6.2015.
16:32
AP Images
VOYO logo

Karizmatični Portugalac i ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo nakon dugo je vremena prekinuo medijsku šutnju - i odmah uljepšao dan svim navijačima Real Madrida!

Ronaldo se za slobodnog vremena odlučio odlučio otpurovati na odmor u Miami, gdje su ga zatekli novinari portugalskog lista A Bola, koji su ga odmah pitali o njegovoj budućnosti u Realu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo sam sretan u Realu. Duboko sam razočaran količinom lažnih vijesti koje se redovito pojavljuju u vezi samnom i to je jedan od razloga zbog kojih sam prestao davati izjave za medije. Ne želim sukobe s vlastitim klubom, zadovoljan sam i fokusiran na iduću sezonu, samo želim malo mira", rekao je Ronaldo. 

Nema sumnje da je ovom njegovom izjavom pao kamen sa srca brojnim navijačima 'Kraljeva', koji iako su ove sezone imali par razmirica s njim, definitivno žele vidjeti svom najboljeg strijelca na Bernabeuu i iduće sezone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U najboljem sam svjetskom klubu i ponovno želim osvajati naslove. Uvjeren sam da i hoću", optimistično je zaključio Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo