PRIVRŽENOST MANCHESTER UNITEDU /

Ronaldo: Napisi da odlazim u Real su špekulacije

Image

Ovdje je moj dom, osvajam trofeje, okružen sam prijateljima, trenerom i suigračima koji mi vjeruju, te navijačima uz koje se osjećam voljeno, tvrdi najbolji nogometaš današnjice

20.1.2009.
19:12
VOYO logo

Čim se završila saga oko transfera Brazilca Kake iz Milana u redove Manchester Cityja, medijsku pozornost ponovno je dobio najbolji nogometaš današnjice Portugalac u redovima Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo.

U fokus interesa ponovno su došla nagađanja oko možebitnog prelaska zvijezde "Crvenih vragova" u redove "Kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što se navodi o Cristianu Ronaldu samo su nagađanja potaknuta time da svaki moj potez prate mediji i publika", navodi Portugalac.

Napise da je dogovoren njegov prelazak u redove Reala iz Madrida nazvao je špekulacijama. Prava istina je, kaže, da sam sretan u Manchesteru. "Ovdje je moj dom, osvajam trofeje, okružen sam prijateljima, trenerom i suigračima koji mi vjeruju, te navijačima uz koje se osjećam voljeno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju privrženost klubu opisao je na neobičan način: "Osjećam se kao da sam dio namještaja u Unitedu", slikovito je pojasnio i zaključio: "Ne znam što će se sutra dogoditi, no znam da sam sretan tu gdje jesam. Možda i zato što nikada nisam mislio da ću igrati u ovako velikom klubu. Sanjao sam nastupe za Benficu, Porto i Sporting, ali nikada nisam mislio da ću doseći nivo da zaigram za klub takve tradicije i jakosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo