MAGIJOM PROTIV NOGOMETAŠA / Ronaldo na udaru vještaca

Image

Jedan španjolski vještac angažiran je da nogometašu uništi karijeru, drugi pak da ga zaštiti od napada crnom magijom.

7.10.2009.
12:53
VOYO logo

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo našao se središtu "rata vještaca" nakon što je jedan španjolski vještac angažiran kako bi "uništio njegovu karijeru", pišu u srijedu portugalski listovi.

Prema pisanju dnevnika "24 Horas" i "Correio da Manha" prije dva tjedna je "jedna bogata strankinja" angažirala španjolskog vješca, poznatog pod imenom Pepe, kako bi on "okončao Ronaldovu karijeru. Ronaldo je inače poznat kao veliki zavodnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vještac", fotografiran kako u ruci drži voštanu lutku koja je nosila fotografiju i ime portugalskog nogometaša, tvrdi da je izazvao ozljedu kod Ronalda prije tjedna dana u susretu s Olympiqueom iz Marseillea.

Odbijajući odati ime naručitelja vradžbine, "Pepe" je za "Correio da Manha" priznao da je primio 15.000 eura za svoje usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona me je angažirala kako bi uništio Ronaldovu karijeru i ja to radim. To je posao, ja nema ništa protiv njega osobno, ali ću ići do kraja", dodao je.

Prema pisanju "24 Horas", nakon otkrića o španjolskom vješcu jednom drugom čarobnjaku Fernandu Nogueiro, poznatom u Portugalu pod imenom "vještac Fafe", obratio se netko blizak Ronaldu tražeći da se "suprotstavi crnoj magiji španjolskog vješca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdeći kako sumnja u sposobnosti svog protivnika "Fafe" je kazao da je "zapalio svijeće pored Ronaldove fotografije kako bi zaustavio sve što je pokrenuto protiv portugalskog nogometaša, ako je to istina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo