Shrvani roditelji stradale ljepotice: 'Zašto ju je ubio?'

3.6.2013.
14:45
VOYO logo

Pistorius je na posljednjem ročištu pušten da se brani sa slobode, a u utorak će započeti druga faza suđenja.

Shrvani roditelji ubijene Reeve Steenkamp su u dokumentarcu govorili o djetinjstvu svoje kćeri, ustanovili kako osjećaju krivnju jer ju nisu zaštitili te poručili kako samo žele saznati istinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo jedna osoba zna što se doista dogodilo. Zašto? Zašto ju je ubio? Želim dobiti odgovor na to pitanje. Sigurno se jako bojala u tom WC-u. Nakon što ju je pogodio prvi metak, sigurno je proživljavala jaku bol. Osjećamo se loše zbog toga što ju nismo uspjeli zaštititi, a to smo činili cijeli život", izjavila je Reevena majka June.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dokumentarcu će biti prikazana i snimka na kojoj njezina obitelj rasipa njezin pepeo u more.

"I pepeo njezinog djeda je bačen u more. Svi smatramo da je more prekrasno mjesto za posljednji počinak", izjavio je Reevin otac Barry, dok je Oscarov ujak Arnold Pistorius uoči nastavka suđenja kazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela obitelj je potresena slikama krvave kupaonice. Vjerujemo u njega, volimo ga i podržavat ćemo ga u svakom koraku onoga što slijedi. Imamo vjeru u južnoafrički pravosudni sustav i vjerujemo da će Oscarove tvrdnje o tragičnoj noći biti potkrijepljene dokazima obrane".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo