OSTVARENJE SNA / Robinho: Van Nistelrooy je moj idol

Image

Brazilski nogometaš Robinho izjavio je za The Sun da je Ruud van Nistelrooy, u vrijeme dok je još igrao za Santos, bio njegov idol.

28.11.2008.
8:02
VOYO logo

Kao mladi perspektivni nogometaš brazilskog Santosa, Robinho se je divio samo jednom igraču, svom bivšem suigraču iz Real Madrida Ruudu van Nistelrooyu, otkrio je u razgovoru za Sun

"Dok sam bio klinac gledao sam utakmice Uniteda na televiziji u Sao Paolu. Obožavao sam gledati Ruuda van Nistelrooyja. On je bio moj junak jer je stalno zabijao golove u svim natjecanjima. On je tako inteligentan napadač i pokušao sam kopirati neke njegove poteze i uklopiti ih u svoju igru, iako nismo slični igrači", rekao je Robinho o Van Nistelrooyju, koji je za za United igrao od 2001.-2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam potpisao za Real (2005.) ostvario mi se san. Ušao sam u njihovu svlačionicu i ondje ugledao svojeg nogometnog idola. Jako sam sretan što sam imao priliku igrati s njim i što ga i danas mogu zvati svojim prijateljem", dodao je Brazilac. koji će u nedjelju po prvi put osjetiti užarenu atmosferu mančesterskog derbija kada će njegov City ugostiti renomiraniji United.

Robinho je za rekordnih 32.5 milijuna funti ove godine došao u Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo